Tabu
PEOPLESlider

Cynthia Nixon din „Totul despre sex” candidează pentru fotoliul de guvernator de New York

Cynthia Nixon, una dintre protagonistele serialului de televiziune „Totul despre sex” şi-a lansat luni campania pentru candidatura la funcţia de guvernator al statului New York.

Actrița, care a interpretat-o pe carierista Miranda Hobbes în serialul de succes produs de HBO, şi-a anunţat candidatura pe contul său de Twitter invocând dragostea sa pentru oraşul New York şi promovând politici progresiste.

„Iubesc New York, iar astăzi îmi anunţ candidatura pentru funcţia de guvernator”, a declarat vedeta în vârstă de 51 de ani. Printre principalele sale obiective ea a enumerat îmbunătăţirea asistenţei medicale şi repararea sistemului de transport subteran „defect” din New York City. „Ne-am săturat de politicieni cărora le pasă mai mult de titlurile din presă şi de putere decât de noi”, a spus ea într-o înregistrare video publicată pe Twitter. „Nu mai poate fi vorba doar de afaceri, ca de obicei”, a adăugat ea.

Cynthia Nison este căsătorită cu activista Christine Marinoni. Cuplul are împreună un fiu. De asemenea, Nixon are doi copii dintr-o relaţie anterioară.

„Totul despre sex” este un serial american popular, multiplu câștigător al premiilor Emmy și Globurile de Aur. Serialul a fost difuzat original și produs de HBO între anii 1998 și 2004, timp de șase sezoane. Acțiunea are loc în New York, personajele principale fiind patru femei care se apropie de vârsta de patruzeci de ani. Sitcomul se referă adesea la probleme legate de sex, dar și de rolul femeii în societate, și cum sunt afectate acestea – inclusiv personajele principale. În serial joacă în rolurile principale Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte).

ARTICOLE SIMILARE

De ce râsul te poate face mai productiv la locul de muncă

Andreea Damian

Motivul pentru care Toni Iuruc nu poate rupe legătura cu Simona Halep

Andreea Damian

Top 5 vedete de la noi care au operații și sunt de nerecunoscut

Tabu Tabu

Notre Dame este instabilă: un vânt puternic ar putea face zidurile să se prăbușească

realitatea

Ce a făcut Andreea Esca, înainte ca Alexia și Aris, copiii ei să plece la America Express 

Andreea Damian

Sutienul viral: irezistibililul „Bradigan” din cașmir purtat Katie Holmes

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu