Home > Slider > Cynthia Nixon din „Totul despre sex” candidează pentru fotoliul de guvernator de New York

Cynthia Nixon din „Totul despre sex” candidează pentru fotoliul de guvernator de New York

Cynthia Nixon

Cynthia Nixon, una dintre protagonistele serialului de televiziune „Totul despre sex” şi-a lansat luni campania pentru candidatura la funcţia de guvernator al statului New York.

Actrița, care a interpretat-o pe carierista Miranda Hobbes în serialul de succes produs de HBO, şi-a anunţat candidatura pe contul său de Twitter invocând dragostea sa pentru oraşul New York şi promovând politici progresiste.

„Iubesc New York, iar astăzi îmi anunţ candidatura pentru funcţia de guvernator”, a declarat vedeta în vârstă de 51 de ani. Printre principalele sale obiective ea a enumerat îmbunătăţirea asistenţei medicale şi repararea sistemului de transport subteran „defect” din New York City. „Ne-am săturat de politicieni cărora le pasă mai mult de titlurile din presă şi de putere decât de noi”, a spus ea într-o înregistrare video publicată pe Twitter. „Nu mai poate fi vorba doar de afaceri, ca de obicei”, a adăugat ea.

Cynthia Nison este căsătorită cu activista Christine Marinoni. Cuplul are împreună un fiu. De asemenea, Nixon are doi copii dintr-o relaţie anterioară.

„Totul despre sex” este un serial american popular, multiplu câștigător al premiilor Emmy și Globurile de Aur. Serialul a fost difuzat original și produs de HBO între anii 1998 și 2004, timp de șase sezoane. Acțiunea are loc în New York, personajele principale fiind patru femei care se apropie de vârsta de patruzeci de ani. Sitcomul se referă adesea la probleme legate de sex, dar și de rolul femeii în societate, și cum sunt afectate acestea – inclusiv personajele principale. În serial joacă în rolurile principale Sarah Jessica Parker (Carrie), Kim Cattrall (Samantha), Cynthia Nixon (Miranda) și Kristin Davis (Charlotte).

Articole asemanatoare
Cynthia Nixon: Iubita mea e un bărbat scund, cu sâni
Sărbătoritul zilei
S-a filmat și Sex and the City 3!
Personalități gay – Cynthia Nixon

Cynthia Nixon din „Totul despre sex” candidează pentru fotoliul de guvernator de New York

by Andreea Damian   1 min
1