Tabu
Image default
lifestyle

Vrei un Oscar?

Astfel, în funcție de statut, cele mai slabe șanse de a câștiga le au personajele naziste. Niciun actor nu a reușit până acum să câștige vreun Oscar în urma interpretării vreunui Fritz rău la suflet care omoară alte personaje, aflate inițial în viață.

În schimb, dacă ești victima nazistului, șansele cresc considerabil – 4(patru) Oscaruri la activ. De altfel, doar trei tipuri de personaje sunt mai avantajate decât victimele Holocaustului: profesorii model care dau un nou sens vieții elevilor(gen Robin Williams în Good Will Hunting), handicapații fizic(gen Daniel Day-Lewis în My Left Foot) și… handicapații mental sau nebunii(gen Jack Nicholson în One Flew Over the Cuckoo’s Nest).

Pe de altă parte, pentru actori, șansele cresc dacă aceștia au părul tuns frumos, oraganizat. 63 din câștigătorii de până acum au avut această frizură. Părul lung la bărbați nu place Academiei de Film, și nici chelia. În ceea ce le privește pe doamne, acestea trebuie să se dea cât pot ele peste cap și să fie brunete(43 de învingătoare la activ). În cazul în care nu-ți dorești premiul, fă-te roșcată! Blondul e așa-și-așa!

Dacă ești actor și-ți dorești Oscarul, mori în film! Nu contează cum, dramatic, tragic, în suferință, în accident stupid, din senin, oricum numa’ să mori! Până în ziua de astăzi, 30 de personaje și-au dat sfârșitul cu succes! Kevin Spacey în American Beauty, Russel Crowe în Gladiator, Nicole Kidman în The Hours sau Hilary Swank în Million Dollar Baby!

Încă un sfat practic. Dacă vrei Oscar, nu juca în film cu șanse de a sparge BoxOffice-ul. Din ’80 încoace doar patru filme au reușit să cucerească atât publicul cât și academia: Rain Man, Forrest Gump, Titanic(aici mor foarte mulți) și Lordul Inelor, Întoarcerea Regelui(mor și mai mulți, aproape toți).

Åžansele sporesc dacă filmul e făcut după o carte(nu mai puțin de 38 de adaptări au luat premiul) și dacă filmul este produsul Columbia – United Artists(fiecare companie are câte 12 premii pentru cel mai bun film).

Avem, așadar, două concluzii. Prima, niciun poștaș, să zicem, sănătos, constituție atletică, roșcat care să trăiască pe tot parcursul filmului nu va lua niciodată Oscarul. A doua, sper că doamna Kate Winslet va lua premiul anul acesta în ciuda faptului că este o nazistă-semiroșcată(trivia, ea a pierdut până acum de șase ori).

ARTICOLE SIMILARE

Snoop Dogg cere ajutorul Madonnei pentru a putea reveni în Marea Britanie

realitatea

Însărcinată, Alicia Keys a căzut pe scenă – VIDEO

realitatea

Johnny Deep, beat prin baruri – VIDEO

realitatea

EXCLUSIV TABU.RO: Interviu Răzvan Rădulescu și Melissa de Raaf

realitatea

TOP 10 vedete care au avut experiențe paranormale

realitatea

Scandal la Palatul Snagov! Ce-au gasit ospatarii pe mesele pregatite pentru NUNTA EBA!

Scrie un comentariu