Tabu
PEOPLE Slider

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Alina_Eremia

Simpatica solistă care a jucat în serialele “Pariu cu viața” și “O nouă viață” și a făcut parte din trupa LaLa Band are în acest moment o carieră solo de succes. Iar zilele acestea Alina Eremia a lansat un nou videoclip la piesa “Noi” în care partener îi este nimeni altul decât iubitul ei.
După super colaborarea cu The Motans pentru ”Din trecut”, Alina Eremia revine cu piesa ”Noi”, cea mai nouă melodie semnată chiar de ea. Cu un videoclip inedit, o poveste emoționantă și sinceră, inspirat din cultura japoneză, în care firul roșu exprimă două suflete care se găsesc în această viață, Alina Eremia reușește, din nou, să surprindă din punct de vedere muzical. O apariție surpriză în videoclip este Edi, iubitul artistei, pe care Alina și-a dorit mult să îl aibă alături să contureze și mai bine povestea de dragoste.

Alina-Eremia-si-iubitul-ei,Dacă fiecare piesă pe care o lansez este specială pentru mine, ”Noi” are ceva în plus și nu pentru că este cea mai recentă, dar, total neintenționat și probabil din subconștient, se inspiră din viața mea și mai exact, perioada în care l-am întâlnit pe Edi, iubitul meu.

alina eremia - noiDe aceea, mi-am și dorit să fie prezent în videoclip, pentru că întărește și mai mult mesajul și face totul autentic. Am trăit pe pielea mea faptul că iubirea îți dă speranță. Le mulțumesc tuturor celor implicați”, a spus Alina Eremia. Rezultatul este o muncă de echipă, iar Alina le mulțumește tuturor celor implicați: lui Alex Pelin și Alex Turcu alături de care a scris piesa, băieților de la NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), Andra Marta și Cristina Poszet (script), Loops Production, care au redat în imagini povestea.
https://www.youtube.com/watch?v=CsIjmPT1yLo&feature=youtu.be

ARTICOLE SIMILARE

Prima imagine cu mezina lui Cabral. Cu cine seamănă Namiko

Andreea Damian

Ungaria impune o interdicție crudă privind dormitul persoanelor fără adăpost pe spații publice

realitatea

A fost stabilită data pentru ediţia de anul acesta a TIFF

Andreea Damian

Cătălin Măruță și copiii lui au salvat o pisică

Tabu Tabu

Specialiștii recomandă să mergi mai des la mare iar motivul te va surprinde

Andreea Damian

Cum a devenit brusc Nicolas Sarkozy mai înalt decât Carla Bruni?

Andreea Damian

Scrie un comentariu