Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Simpatica solistă care a jucat în serialele “Pariu cu viața” și “O nouă viață” și a făcut parte din trupa LaLa Band are în acest moment o carieră solo de succes. Iar zilele acestea Alina Eremia a lansat un nou videoclip la piesa “Noi” în care partener îi este nimeni altul decât iubitul ei.
După super colaborarea cu The Motans pentru ”Din trecut”, Alina Eremia revine cu piesa ”Noi”, cea mai nouă melodie semnată chiar de ea. Cu un videoclip inedit, o poveste emoționantă și sinceră, inspirat din cultura japoneză, în care firul roșu exprimă două suflete care se găsesc în această viață, Alina Eremia reușește, din nou, să surprindă din punct de vedere muzical. O apariție surpriză în videoclip este Edi, iubitul artistei, pe care Alina și-a dorit mult să îl aibă alături să contureze și mai bine povestea de dragoste.

Alina-Eremia-si-iubitul-ei,Dacă fiecare piesă pe care o lansez este specială pentru mine, ”Noi” are ceva în plus și nu pentru că este cea mai recentă, dar, total neintenționat și probabil din subconștient, se inspiră din viața mea și mai exact, perioada în care l-am întâlnit pe Edi, iubitul meu.

alina eremia - noiDe aceea, mi-am și dorit să fie prezent în videoclip, pentru că întărește și mai mult mesajul și face totul autentic. Am trăit pe pielea mea faptul că iubirea îți dă speranță. Le mulțumesc tuturor celor implicați”, a spus Alina Eremia. Rezultatul este o muncă de echipă, iar Alina le mulțumește tuturor celor implicați: lui Alex Pelin și Alex Turcu alături de care a scris piesa, băieților de la NGM Creative (Bogdan Păun și Alexandru Mureșan), Andra Marta și Cristina Poszet (script), Loops Production, care au redat în imagini povestea.
https://www.youtube.com/watch?v=CsIjmPT1yLo&feature=youtu.be

ARTICOLE SIMILARE

Jubileul de Platină. Regina Elisabeta a II-a, la 70 de ani de domnie – date neștiute despre suverană

Andreea Damian

Alexandru Arşinel, internat la azil! Cum se simte marele artist

Andreea Damian

Premieră LIVE ⎢ «Grand Hotel Pasărea Retro» de Radu Afrim

Ciocîrlan

Olga Tokarczuk și Peter Handke au câștigat premiul Nobel pentru literatură pentru 2018 și 2019

realitatea

HBO Max și CNN colaborează pentru un documentar despre Anthony Bourdain

realitatea

Cerceii contraceptivi, accesoriul de nelipsit din urechile femeilor care vor să prevină apariția sarcinii

Andreea Damian

Scrie un comentariu