Tabu
Image default
FASHIONSlider

Emma Răducanu a devenit imaginea uneia dintre cele mai mari case de modă din lume

O nouă lovitură de imagine pentru Emma Răducanu. Sportiva a devenit ambasador Dior la o lună după ce a câştigat titlul la US Open 2021.

Jucătoarea de 18 ani a devenit imaginea colecțiilor de îmbrăcăminte pentru femei ale casei franceze de modă Dior, precum și a categoriilor sale de produse de îngrijire a pielii și machiaj.

Înaintea anunțului de marți, Răducanu a fost văzut la premiera mondială a filmului James Bond „No Time to Die”, în septembrie, îmbrăcată într-o rochie în stil grecesc realiyată de directorul de creație Dior Maria Grazia Chiuri pentru colecția Cruise 2022.

Într- un interviu cu British Vogue, Răducanu a mărturisit cât de semnificativă a fost pentru ea evenimentul de pe covorul roșu. „A putea purta o rochie de genul asta realizată cu toată magia din atelierele Dior a fost o experiență total unică”, a spus ea. „Broderia detaliată a fost excepțională și am fost atât de onorată să particip la prima mea premieră de film în ea.”

Noul fenomen din tenisul feminin a devenit şi imaginea brandului de bijuterii Tiffany and Co.

Contractul cu Dior nu este prima incursiune a Emmei Răducanu în lumea modei. Ea a debutat luna trecută la Met Gala într-o ținută Chanel alb-negru. Acum, ea va lucra cu Churi, precum și cu Peter Philips, care conduce liniile de îngrijire a pielii și machiaj ale casei Dior.

ARTICOLE SIMILARE

Kanye West a purtat o cămaşă Celine din colecţia pentru femei

realitatea

De ce merita sa lucrezi cu Climatico atunci cand iti montezi aparatul de aer conditionat

realitatea

Clorochinina și hidroxiclorochinina, posibilele tratamente pentru Covid-19, risc pentru inimă

Andreea Damian

Incredibilul tort de ciocolată cu doar 2 ingrediente

Andreea Damian

Cele 5 tendințe ale modei primăvara/vara 2022

Andreea Damian

Targ vintage&handmade, 29 nov, La Scena

realitatea

Scrie un comentariu