Tabu
Image default
FASHION Slider

Emma Răducanu a devenit imaginea uneia dintre cele mai mari case de modă din lume

O nouă lovitură de imagine pentru Emma Răducanu. Sportiva a devenit ambasador Dior la o lună după ce a câştigat titlul la US Open 2021.

Jucătoarea de 18 ani a devenit imaginea colecțiilor de îmbrăcăminte pentru femei ale casei franceze de modă Dior, precum și a categoriilor sale de produse de îngrijire a pielii și machiaj.

Înaintea anunțului de marți, Răducanu a fost văzut la premiera mondială a filmului James Bond „No Time to Die”, în septembrie, îmbrăcată într-o rochie în stil grecesc realiyată de directorul de creație Dior Maria Grazia Chiuri pentru colecția Cruise 2022.

Într- un interviu cu British Vogue, Răducanu a mărturisit cât de semnificativă a fost pentru ea evenimentul de pe covorul roșu. „A putea purta o rochie de genul asta realizată cu toată magia din atelierele Dior a fost o experiență total unică”, a spus ea. „Broderia detaliată a fost excepțională și am fost atât de onorată să particip la prima mea premieră de film în ea.”

Noul fenomen din tenisul feminin a devenit şi imaginea brandului de bijuterii Tiffany and Co.

Contractul cu Dior nu este prima incursiune a Emmei Răducanu în lumea modei. Ea a debutat luna trecută la Met Gala într-o ținută Chanel alb-negru. Acum, ea va lucra cu Churi, precum și cu Peter Philips, care conduce liniile de îngrijire a pielii și machiaj ale casei Dior.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai frumoase modele de fuste pentru vară 2021

Andreea Damian

S-a lansat colectia Mulberry pentru primavara 2011

realitatea

Afla care machiaj este potrivit pentru mersul la birou

realitatea

Trenduri 2016: Sacoul – eroul salvator!

realitatea

Comedia cea mai cinică din lume – Războiul rozelor – a împlinit 30 de ani și e genială ca în prima zi

Dora Constantinovici

Iulia Vântur și Salman Khan, în doliu

Tabu Tabu

Scrie un comentariu