Home > Agenda > Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar

Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar

Netflix s-a apărat împotriva atacurilor de la Oscar, după ce câțiva regizori – inclusiv Steven Spielberg – au criticat prezența filmelor produse de companie pe lista de nominalizări pentru premii.

Serviciul de streaming Netflix a postat pe Twitter că deși “iubește cinematograful”, Netflix crede că ar trebui ca oamenilor care nu pot să ajungă la sălile clasice de cinema să le fie mai ușor să aibă acces la filme premiate. Filmul Netflix Roma a primit 10 nominalizări la Oscar și a câștigat trei premii.

Netflix a spus că-și dorește pentru viitor: Acces la filme bune pentru toate persoanele care nu își pot permite să meargă la cinematografe, sau care locuiesc în orașe care nu au cinematograf. Toată lumea să se poată bucura de premiere ale unor emisiuni și filme sau seriale în același timp. Posibilitatea regizorilor de a-și promova mai eficient creațiile. Netflix a ami adăugat că aceste lucruri nu ar trebui să se exclude reciproc.

Steven Spielberg, regizorul legendar care a realizat filme precum Jurassic Park și ET și care a criticat prezența producțiilor Netflix pe lista nominalizaților și premiaților de la Gala Premiilor Oscar 2019 face parte din Academie – organizația care acordă premiile. Anul trecut, regizorul a mai spus și că filmele Netflix ar trebui să concureze la premiile Emmy – premiile pentru emisiuni TV, deoarece el a susținut că Netflix produce exclusiv filme TV. Soluția companiei a fost lansarea câtorva dintre filmele sale în cinematografe pentru câteva săptămâni, astfel încât să se califice pentru premii precum Oscarurile.

Articole asemanatoare
game of thrones
Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix
roma
Roma impune reguli drastice pentru turiștii prost-crescuți
Beyonce a lansat un trailer pentru “Homecoming” – un documentar concert marca Netflix
Helen Mirren
Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas

Comenteaza acest articol

Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar

by realitatea   1 min
0