Tabu
CULTURESlider

Netflix răspunde criticilor unor regizori – inclusiv Steven Spielberg – de la premiile Oscar

Netflix s-a apărat împotriva atacurilor de la Oscar, după ce câțiva regizori – inclusiv Steven Spielberg – au criticat prezența filmelor produse de companie pe lista de nominalizări pentru premii.

Serviciul de streaming Netflix a postat pe Twitter că deși “iubește cinematograful”, Netflix crede că ar trebui ca oamenilor care nu pot să ajungă la sălile clasice de cinema să le fie mai ușor să aibă acces la filme premiate. Filmul Netflix Roma a primit 10 nominalizări la Oscar și a câștigat trei premii.

Netflix a spus că-și dorește pentru viitor: Acces la filme bune pentru toate persoanele care nu își pot permite să meargă la cinematografe, sau care locuiesc în orașe care nu au cinematograf. Toată lumea să se poată bucura de premiere ale unor emisiuni și filme sau seriale în același timp. Posibilitatea regizorilor de a-și promova mai eficient creațiile. Netflix a ami adăugat că aceste lucruri nu ar trebui să se exclude reciproc.

Steven Spielberg, regizorul legendar care a realizat filme precum Jurassic Park și ET și care a criticat prezența producțiilor Netflix pe lista nominalizaților și premiaților de la Gala Premiilor Oscar 2019 face parte din Academie – organizația care acordă premiile. Anul trecut, regizorul a mai spus și că filmele Netflix ar trebui să concureze la premiile Emmy – premiile pentru emisiuni TV, deoarece el a susținut că Netflix produce exclusiv filme TV. Soluția companiei a fost lansarea câtorva dintre filmele sale în cinematografe pentru câteva săptămâni, astfel încât să se califice pentru premii precum Oscarurile.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 11 mai

realitatea

Regina face eforturi să se apropie de Meghan, ca să nu sfârșească la fel ca prințesa Diana

Andreea Damian

Gabriela Spanic, din nou în brațele unui român

Tabu Tabu

Mariah Carey cheltuiește o avere pentru Crăciunul perfect

Andreea Damian

Fotografie cu Cristiana Apostol – Vant de toamna

realitatea

A fost lansat trailerul părţii finale din „La Casa de Papel” – VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu