Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mariajul lui Pink, „pe butuci” din cauza carierei

Pink e la un pas de divorț după 12 ani de căsătorie. Vedeta de 38 de ani își sacrifică familia pentru carieră, susțin ziarele americane. Cântăreața, care se află în prezent într-un turneu de promovare a albumului „Beautiful Trauma”, a fost forțată să-și anuleze două concerte la sfârșitul lunii martie după ce s-a îmbolnăvit de gripă. Cu toate acestea, Pink era cu gândul tot la muzică, fiind obsedată de muncă, spun apropiații ei. Din cauza programului ei, relația sa cu Carey Hart s-a deteriorat.

„Carey îi cere să renunțe definitiv la cariera sa. Nu este deloc mulțumit că ea stă departe de soț și de copii, ca să nu mai vorbim de stresul pe care îl provoacă familiei”, a declarat o sursă din apropierea lui Pink pentru New Idea.

Cei apropiați cuplului spun că sportivul de 42 de ani, cu care Pink are doi copii, o fetiță de șase ani, Willow, și un băiat de 15 luni, Jameson, o acuză pe vedetă că și-a abandonat familia pentru că a revenit prea repede pe scenă după cea de-a doua naștere.

Într-o postare pe Instagram, Carey Hart a mărturisit că se simte singur și abandonat, distribuind și o fotografie cu Pink și cei doi copii. „Abia petrec timp împreună – nu mai au relații sexuale, își dau telefoane pe fugă și, ori de câte ori se văd unul pe celălalt, se ocupă mai mult de copii și sunt prea obosiți să mai stea doar ei doi”, a mărturisit o sursă din anturajul celor doi.

Cei doi nu sunt pentru prima oară într-o astfel de situație. În februarie 2008, cei doi anunțau că au de gând să se despartă, dar datorită terapiei de cuplu, aceștia s-au împăcat doi ani mai târziu. Deși nu a vorbit în mod public despre problemele din căsnicia ei, Pink a ales să cânte despre ele, iar printre melodiile noastre preferate se numără „So What”, „Just give me a reason” și „Love true”.

Într-un interviu cu cei de la The Guardian, anul trecut, Pink spunea că monogamia este dificilă și că în unele zile are senzația că nu-l place pe soțul ei. „Sunt momente în care mă uit la Hart și văd că el este cea mai atentă, logică și constantă persoană. Este un om bun, este un tată bun, chiar mai bun decât am crezut eu că va fi. Iar uneori mă uit la el și-mi vine să-i spun că nu-l plac, că nu avem nimic în comun și că nu vreau să-l mai văd niciodată” a spus Pink.

De asemenea, ea a dezvăluit faptul că a existat o perioadă în care ea și Hart nu au făcut sex timp de un an întreg. „Atunci când nu faci sex timp de un an cu partenerul tău îți vin tot felul de întrebări prin minte. Acesta este sfârșitul? Oare mai sunt atractivă? Știți, monogamia este un lucru dificil, dar dacă e voință, totul va fi bine”.

ARTICOLE SIMILARE

Abdomenul de urgență by Carmen Brumă

Andreea Damian

Clădirile foarte înalte ne dau dureri de cap. Explicația cercetătorilor

Andreea Damian

Povestea de pe noptieră | Cel mai neînțeles roman din lume

Andreea Damian

Câți bani face Dorian Popa din YouTube

Andreea Damian

Mesajul de dragoste al Adelei Popescu în plină epidemie de Corona Virus pentru Radu Vălcan

Tabu Tabu

Adina Postelelnicu, mesaj special pentru un om drag

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu