Home > Health > Diete > Gisele Bundchen și Tom Brady urmează o dietă foarte restrictivă

Gisele Bundchen și Tom Brady urmează o dietă foarte restrictivă

Gisele Bundchen

Ea fotomodel de succes, el sportiv de performanță! Supermodelul brazilian Gisele Bundchen şi soțul acesteia, fotbalistul Tom Brady sunt la fel de procupați de aspectul fizic și să se hrănească sănătos.

Și pentru că dragostea trece prin stomac, ambii duc un regim de viață foarte strict, de la care nu se abat niciodată.

Chef Allen Campbell, care are grijă de regimul lor în Boston şi adesea pleacă cu ei în deplasări, susţine că perechea are un meniu alcătuit circa 80% doar din legime! Iar lista mâncărurilor interzise este destul de lungă. „Cumpăr doar legume organice. Iar filozofia mea este că o dietă bazată pe plante poate vindeca sau preveni boli”, spune Allen.

Restul de 20% din meniul lor o reprezintă carnea, provenită doar de la animale hrănite 100% organic, carne de raţă şi de pui, dar şi peşte, cel mai adesea somon sălbatic.

„Dacă faci abuz de zahăr şi carbohidraţi, aciditatea corpului tău în reacţiile chimice cu această hrană produce boli. Zahărul înseamnă moarte”, explică chef-ul cuplului. Zahărul nu are ce căuta în meniul lor sub nicio formă. De asemenea, ei consumă preparate doar cu ulei de cocos și sare roz de Himalaya.

Potrivit acestuia, Tom are o dietă şi mai restrictivă decât soția sa: el nu mănâncă nici roşii, vinete, ardei şi ciuperci, cu care corpul lui nu se împacă prea bine. El a tăiat de pe listă şi cafeaua şi lactatele. Allen spune că şi copiii cuplului mănâncă în majoritatea timpului ca părinţii lor. Cei mici preferă sushi, orezul brun şi avocado.

Gisele Bündchen intr-o ipostaza inedita

Articole asemanatoare
Elle Macpherson
Elle Macpherson, sfaturi de dietă și sport pentru femeile de peste 50 de ani
Gisele Bündchen
Un fotomodel Victoria’s Secret și-a pus silicoane după ce și-a alăptat copiii dar regretă enorm
Gisele Bündchen
Gisele Bündchen, dezvăluiri uluitoare despre trecutul ei
slăbit
Acești trei pași simpli te ajută să slăbești eficient într-un timp scurt

Loading...

Gisele Bundchen și Tom Brady urmează o dietă foarte restrictivă

by Andreea Damian   1 min
1