Tabu
Image default
CULTURE Slider

Red Hot Chili Peppers a cântat literalmente monumental în Egipt

Red Hot Chili Peppers a cântat vineri, pentru 10.000 de spectatori, în fața marilor piramide ale Egiptului din Giza.

În trecut, în fața piramidelor au mai cântat trupele Grateful Dead și Scorpions și cântărețul Frank Sinatra. Californienii de la Red Hot Chili Peppers au cântat timp de două ore iar concertul a fost difuzat live și se poate vedea pe canalul lor de YouTube. Spectacolul, promovat de ministerul turismului din Egipt, este considerat o încercare de a atrage turiștii înapoi în țară după mai multe neînțelegeri politice și atacuri teroriste.

Cu cele trei monumente antice în spatele scenei, formația funk-rock a deschis concertul cu “Can not Stop” din albumul “By The Way” din 2002 și a continuat cu “Californication” și alte hituri.

“Înaintea fiecărui loc nou în care cântăm, corpul mi-e cuprins de entuziasm, sunt foarte dornic să descopăr ceva nou, sunt fascinat că voi întâlni o nouă cultură, de posibilitatea unor noi prieteni, degustarea de noi alimente, mirosuri noi, absorbirea noilor ritmuri”, a spus cofondatorul trupei, Flea, într-o declarație. “Învăţăm. Învăţăm. Învăţăm. Se întâmplă chiar acum, în acest moment, sunt foarte fericit de perspectiva de a cânta în Egipt. Sunt atât de recunoscător pentru că am acces la această experiență.”

Trupa lucrează la cel de-al 12-lea album de studio din cariera lor de 35 de ani, deși bateristul Chad Smith i-a spus lui SiriusXM (de la Rolling Stone) că a fost oprită o vreme din muncă de incendiile sălbatice din California în toamna anului trecut.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

Uleiul de măsline prelungește durata de viață

Andreea Damian

Body Mind Spirit Festival isi deschide portile pentru cea de-a XII-a editie

Johnny Depp rupe tăcerea după ce a fost acuzat de violență domestică de Amber Heard

Andreea Damian

Mare sărbătoare în familia solistei Giulia Anghelescu

Tabu Tabu

Ipostaza indecentă în care a fost surprins Ilie Năstase pe stradă

Andreea Damian

Scrie un comentariu