Tabu
Image default
CULTURESlider

Beyoncé a dezvăluit lista cântecelor prezentate pe viitorul ei album „Renaissance”

Beyoncé continuă să facă promovarea viitorului ei album şi a prezentat lista cântecelor de pe “Renaissance” care va fi disponibil din 29 iulie pe toate platformele.

„Să creez acest album mi-a permis să găsesc un loc în care să visez şi a fost o evadare în timpul unei perioade groaznice pentru lume”, a explicat artista pe Instagram la sfârşitul lui iunie.

„Acest album mi-a permis să mă simt liberă şi aventuroasă într-un moment în care se întâmplau foarte puţine lucruri. Intenţia mea a fost de a crea un loc sigur, un loc unde critica nu are loc. Un loc în care să fii ferit de perfecţionism şi de supraanaliză. Un loc în care să ţipi, să simţi libertatea. A fost o călătorie minunată de explorare. Sper că veţi găsi bucurie în această muzică. Sper că vă va inspira să vă mişcaţi şoldurile. Şi să vă simţiţi de asemenea unici, puternici (e) şi sexy aşa cum sunteţi”, a scris ea pe Instagram.

Există 16 melodii pe acest album “Renaissance”: “I’m That Girl”, “Cozy”, “Alien Superstar”, “Cuff It”, “Energy”, “Break My Soul”, “Church Girl”, “Plastic Off the Sofa”, “Virgo’s Groove”, “Move”, “Heated”, “Thique”, “All Up in Your Mind”, “America Has a Problem”, “Pure/Honey”, “Summer Renaissance”.

Single-ul “Break My Soul” a fost prezentat acum câteva săptămâni. Dacă ultimul ei proiect, “Lemonade”, datează din 2016, starul american a lansat împreună cu soţul ei, Jay-Z albumul “Everything is Love” în 2018. În anul următor, cântăreaţa a lansat albumul colaborativ “The Gift” pentru a însoţi lansarea remake-ului live “Lion King”.

ARTICOLE SIMILARE

Astrologul prințesei Diana prezice o nouă criză regală: „Tensiunile vor fi mari”

Andreea Damian

Un plus de feminitate in noul trend primavara/vara 2016

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

Robbie Fucking Williams – Explozie de energie!

realitatea

Afla cum sa cresti rezistenta machiajului

realitatea

Ce a făcut Theo Rose în ziua în care trebuia să nască. Decizia neașteptată a artistei

Andreea Damian

Scrie un comentariu