Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Ulei de cocos si miere de Manuka – Beneficii pentru sanatate! De ce sa alegi astfel de produse?

În prezent, produsele naturale au ajuns în preferința oamenilor deoarece aceștia își doresc tot mai mult să ducă un stil de viață sănătos. Uleiul de cocos și mierea de Manuka sunt  produse de înaltă calitate care susțin sănătatea organismului și au substanțe cu efect benefic asupra imunității.

 1. Uleiul de cocos este un produs natural, cu o aromă plăcută, obținut din nuci de cocos prin presare la rece. Nu este rafinat, pasteurizat, nu conține acizi grași trans, coloranți, aditivi sau conservanți, este un produs natural. Există site-uri online care oferă informații în legătură cu multe produse naturale, chiar și pentru consumatorii interesați să achiziționeze ulei de cocos.

Beneficiile uleiului de cocos:

 • Este un produs natural. Are culoarea albă și o aromă dulce, naturală, de nucă de cocos, care se menține destul de mult timp.
 • Conține acizi grași ce oferă energie și pot stimula imunitatea organismului.
 • Este bun pentru piele deoarece are proprietăți antibacteriene, antimicrobiene, hidratante și calmante.
 • Poate avea un impact deosebit în cazuri de afecțiuni dermatologice deoarece ameliorează simptomele acestora, a eczemelor, acneei sau chiar a psoriazisului.
 • Este un bun remediu în cazuri de infecții cu paraziți, păduchi, Giardia, tenie, ajută în distrugerea acestora.
 • Combate mătreața și ajută la întărirea părului.
 • Îmbunătățește digestia, funcționarea intestinului și pancreasului, absorbția de substanțe nutritive (vitamine, aminoacizi, minerale).
 • Previne bolile de rinichi, ficat, bolile cardiovasculare.
 • Ajută la vindecarea țesuturilor, reducerea inflamațiilor și iritațiilor.
 • Are factor de protecție SPF 2, poate ajuta în protejarea pielii de radiațiile UV. În plus hidratează foarte bine pielea, se absoarbe ușor, ceea ce este un avantaj vara când pielea se usucă din cauza soarelui prea puternic.
 1. ulei-de-cocos-si-miere-de-manuka-beneficii-pentru-sanatate1Mierea de Manuka – Un antibiotic natural

Acest produs are multe beneficii pentru sănătate dacă este natural și conține ingredientul activ organic methylglyoxal (MGO). Atenție din ce surse achiziționați produsul miere de Manuka, deoarece pe piață există o mare diversitate de produse și nu toate sunt naturale. Denumirea miere de Manuka vine de la faptul că mierea este realizată de albinele care culeg nectarul din florile arbustului Manuka, aceasta este un tip de miere mono-floral.

Mierea de Manuka – beneficii pentru sănătate:

 • Conține substanțe cu proprietăți antimicrobiene, antiseptice, antiinflamatorii, antibacteriene, antivirale, antifungice și antioxidante.
 • Grăbește vindecarea multor leziuni, răni infectate, inflamații, escare, înțepături de insecte, dermatite, răni cronice.
 • Ajută în distrugerea unui spectru larg de bacterii din care fac parte: Escherichia coli, Staphylococcus Aureus, Pyogenes Streptococcus, Pylori Helicobacter.
 • Poate fi un bun remediu în cazuri de: ciuperca unghiilor, psoriazis, viermi, acnee, infecții stafilococice, infecția de tip herpes și Candida albicans, erupții pe piele, eczeme, dermatite.
 • Este un produs foarte bun pentru persoanele aflate în stare de convalescență sau cu un sistem imunitar slab deoarece are proprietăți antibacteriene, antimicrobiene și antioxidante bune. Poate ajuta în combaterea bacteriilor, microbilor și atacului nociv al radicalilor liberi (care sunt distrugători ai membranei celulare).
 • Are efect bun în cazuri de multe boli și afecțiuni: dureri de stomac, boli de gât, ulcer, diaree, constipație, sindrom de intestin iritabil, artrită.

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeile caută relații cu bărbați mult mai tineri

Andreea Damian

Noua campanie Louis Vuitton te duce înapoi acasă, de Sărbători

Andreea Damian

George R.R. Martin a dezvăluit de ce-și ucide personajele din Game of Thrones

Andreea Damian

Istoria coafurilor

De vorba cu Mircea Eremia – new entry pe piata muzicala romaneasca!

realitatea

Semnele care-ți dau de gol vârsta reală

Tabu Tabu

1 comentariu

Gina 27 February 2018 at 11:58

Pe cat de minunata este mierea de manuka, pe atat este de cotrafacuta. Potrivit statisticilor, la nivel mondial se vinde o cantitate dubla de miere de manuka decat producta raportata 🙂 Asa ca atente mare, sa nu cumparati din surse obscure.

Răspunde

Scrie un comentariu