Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cine e și cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască

Emily Burghelea și-a ținut soțul ascuns, dar acum identitatea lui Andrei a fost dezvăluită. E prima dată când fanii îl pot vedea fără mască.

Recent, cei doi au plecat într-o vacanță, iar Andrei a fost fotografiat în aeroport, unde apare, desigur, fără mască. Emily și partenerul său de viață sunt mari pasionați de călătorie și, așa cum obișnuiesc, și de această dată au plecat într-o destinație de lux, în Dubai.

Andrei a fost surprins în aeroport, în timp ce aștepta avionul și stătea pe telefon. Soțul fostei asistente tv este programator și se ocupă de site-urile unui partid politic din țara noastră, ceea ce îi aduce sume foarte mari în conturi.

Concurenta de la „Bravo, ai stil” este foarte cunoscută, are mulți fani, însă Andrei și-a exprimat dorința de a rămâne anonim. Nu vrea să apară în lumina reflectoarelor, dar vrea să-și facă soția fericită și se lasă fotografiat de fiecare dată, însă… cu mască, astfel încât doar cei apropiați să știe cine e.

Cei doi sunt împreună de aproape patru ani și sunt căsătoriți de la începutul anului 2021, atunci când Emily era însărcinată cu Amedea. În prezent vedeta este însărcinată din nou și urmează să aducă pe lume un băiețel.

ARTICOLE SIMILARE

Internetul a „ucis-o” pe Madonna. Diva, confundată cu Maradona

Andreea Damian

Yoko Ono: “Am avut o relație intimă cu Hillary Clinton în anii ’70”

realitatea

Coachella 2022. Cele mai bune ținute de la festival

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Moldova (episodul 1)

realitatea

Expert ONU: Bogații vor plăti ca să scape de caniculă și foame

Andreea Damian

Necazurile se țin lanț de Lidia Vadim Tudor! Fiica „Tribunului”, de urgență la spital

Andreea Damian

Scrie un comentariu