Tabu
PEOPLESlider

Lavinia, criticată aspru de fanele ei

Solista și soția lui Ștefan Bănică a intrat din nou în atenția fanilor care o critică aspru pentru cea mai nouă postare făcută pe instagram. Și asta pentru că Lavinia a publicat o imagine cu ea de la cabinetul unui medic și un mesaj prin care îi mulțumea acestuia, reușind să atragă negativ atenția.
Lavinia a mers zilele trecute la medicul estetician și a dorit să-i mulțumească acestuia printr-o postare. Însă Lavinia a reușit doar să atragă atenția fanilor care au criticat-o aspru. Mesajul ei era “Atunci când am simțit că este într-adevăr necesar să mă las pe mâna medicului estetician, m-am documentat și am căutat mult pentru că nu mi-am dorit să mă duc la “pomul lăudat”, deși era facil.

lavinia si doctorulAșa am ajuns la @drsorinnae, căruia îi mulțumesc pentru profesionalism și dedicare!”, însă cu fotografia modificată prin filtre a reușit să strângă comentarii negative. Însă vedeta a șters imediat acel comentariu în care se spunea că și pe patul de spital Lavinia are nevoie de filtre și aplicații că să o facă mai frumoasă chiar și în cabinetul doctorului estetician. Din păcate vedeta a decis să înlăture comentariul respectiv care o deranja. Însă se vede cu ochiul liber că pentru față a folosit un filtru. aplicație care o întinerește.

ARTICOLE SIMILARE

Gigi Hadid a dezvăluit numele unic al fetiței sale

Andreea Damian

Theo Rose, la cuțite cu Irina Rimes. De la ce a pornit conflictul dintre cele două vedete

Andreea Damian

Cum și-a sărbătorit Andreea Esca ziua de naștere

Tabu Tabu

Ce pensie specială are Irina Loghin. Artista a avut un mandat de parlamentar

Andreea Damian

Rapperul DMX a murit

Andreea Damian

Gala premiilor Emmy 2023 va fi amânată din cauza grevei de la Hollywood

Tabu Tabu

Scrie un comentariu