Tabu
PEOPLE Slider

Lavinia, criticată aspru de fanele ei

lavinia

Solista și soția lui Ștefan Bănică a intrat din nou în atenția fanilor care o critică aspru pentru cea mai nouă postare făcută pe instagram. Și asta pentru că Lavinia a publicat o imagine cu ea de la cabinetul unui medic și un mesaj prin care îi mulțumea acestuia, reușind să atragă negativ atenția.
Lavinia a mers zilele trecute la medicul estetician și a dorit să-i mulțumească acestuia printr-o postare. Însă Lavinia a reușit doar să atragă atenția fanilor care au criticat-o aspru. Mesajul ei era “Atunci când am simțit că este într-adevăr necesar să mă las pe mâna medicului estetician, m-am documentat și am căutat mult pentru că nu mi-am dorit să mă duc la “pomul lăudat”, deși era facil.

lavinia si doctorulAșa am ajuns la @drsorinnae, căruia îi mulțumesc pentru profesionalism și dedicare!”, însă cu fotografia modificată prin filtre a reușit să strângă comentarii negative. Însă vedeta a șters imediat acel comentariu în care se spunea că și pe patul de spital Lavinia are nevoie de filtre și aplicații că să o facă mai frumoasă chiar și în cabinetul doctorului estetician. Din păcate vedeta a decis să înlăture comentariul respectiv care o deranja. Însă se vede cu ochiul liber că pentru față a folosit un filtru. aplicație care o întinerește.

ARTICOLE SIMILARE

De ce aniversare au avut parte Lazarus și iubita lui Andreea Maria Lazăr în carantină

Tabu Tabu

Streamingul va fi moartea teatrului sau salvatorul său?

Andreea Damian

Vezi prin ce exercitii fizice se mentine Rihanna

realitatea

Un manechin renumit a spus adio casei de lenjerie intimă Victoria’s Secret

Andreea Damian

Azi e ziua mondială Emoji – adică a emoticoanelor pe care folosim zilnic

realitatea

Primarul Cîmpeni PSD Călin Andreș și colega viceprimar Vera Dorina Cristescu au mutilat un platan premiat

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu