Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Idei de aranjarea părului! Patru look-uri uimitoare cu eșarfă

O eșarfă legată pe cap are puterea de a schimba un aspect. Iată 4 sugestii de coafuri (explicate pas cu pas, astfel încât să le puteți reproduce acasă) cu acest accesoriu foarte la modă!

Dacă ai acordat atenție ultimelor tendințe în materie de păr în ultima vreme, trebuie să fi observat că eșarfele sunt peste tot. Aceste accesorii sunt în general apreciate pentru că salvează ziua dacă rămânem în pană de idei de coafură. Sunt foarte utile pentru a da un impuls look-ului în cel mai scurt timp.

Cele mai frumoase idei de coafuri cu eșarfă.

Coada de cal cu eșarfă

Ce zici să adaugi o notă de originalitate cozii de cal cu o eșarfă? Pentru un efect de 100% canon, separă bretonul (dacă ai unul) de restul părului înainte de a-l lega într-o coadă de cal (scăzută sau înaltă în funcție de preferințe). Apoi separă câteva fire din coafura ta pentru un efect „dezordonat” foarte la modă. Tot ce trebuie să faci este să îți legi eșarfa în jurul elasticului și gata!

Coc cu eșarfă

Pentru cele mai bune rezultate, folosește un burete din spumă pentru a-ți face cocul. Apoi, tot ce trebuie să faci este să legi eșarfa în jurul cocului pentru un rezultat 100% feminin și original!

Împletitură cu eșarfă

Așază o eșarfă la alegere în jurul gâtului și apoi împarte părul în două părți. Eșarfa ta va acționa ca o a treia secțiune a împletiturii. Apoi împletește părul așa cum o faci în mod normal. Rezultatul este incredibil, nu-i așa?

Păr legat cu eșarfă

Această coafură pe jumătate legată pe care o purtam cu toții (sau aproape) când eram copii este una dintre cele mai importante tendințe de coafură. Astăzi, o purtăm cu o eșarfă, pentru un aspect mai modern și mai fashionist! nu este greu de reprodus.

ARTICOLE SIMILARE

O vedetă de pe Youtube a renunțat la veganism pentru că dieta i-a cauzat mari probleme de sănătate

Andreea Damian

Câţi bani aduce Prințesa Charlotte economiei britanice. Și-a întrecut fratele cu 1 mld. de lire

Andreea Damian

Taylor Momsen, imaginea noului parfum Galliano

realitatea

Îngrijirea pielii | Beneficiile capsulelor cu antioxidanți se văd după plajă

Andreea Damian

Snoop Dogg va publica o carte de bucate – From Crook to Cook

Dora Constantinovici

Au revenit UGG-urile, dar de data aceasta sunt pentru bărbați

Andreea Damian

Scrie un comentariu