Tabu
Image default
FASHION Slider

Heidi Klum, apariție inedită alături de fiica ei de 16 ani pe coperta Vogue Germania. Ce frumoasă e Leni! FOTO

Heidi Klum și fiica ei cea mare, Leni Pose, de 16 ani, au realizat un pictorial incendiar pentru revista Vogue, ediția germană. Este o premieră – pentru numărul din ianuarie al Vogue Germany, fotograful Chris Colls a fotografiat nu numai supermodelul Heidi Klum, ci și pe fiica ei cea mare, Leni. Shootingul marchează intrarea oficială a lui Leni în lumea modellingului, precum și în viața publică.

Drept urmare, Heidi va completa lista cu alte modele de top ai căror copii cuceresc podiumul, printre care Cindy Crawford și Kaia Gerber, Vanessa Paradis și Lily-Rose Depp, Jerry Hall și Georgia May Jagger, precum și Kate Moss și Lila Grace Moss.

Heidi Klum și fiica Leni Klum au fost fotografiate pentru Vogue Germany de Chris Colls

Heidi Klum este o mamă mândră! Topmodelul german și fiica ei în vârstă de 16 ani, Helene (cunoscută și sub numele de Leni), au pozat pentru coperta Vogue Germania. Heidi a împărtășit uimitoarea experiență mamă-fiică pe Instagram, împreună cu o declarație sinceră despre cum a văzut-o pe Leni – fiica pe care o are cu omul de afaceri italian Flavio Briatore (70 de ani)  – călcându-i pe urme.

În imaginea apărută pe internet, Heidi Klum apare în timp ce-și sărută fiica pe obraz. Ba mai mult, supermodelul a făcut publice imagini inedite și de la ședința foto și nu s-a putut abține să nu facă public un mesaj emoționant.

„Sunt atât de mândră de tine. Și nu pentru că ai ales această cale. Știu că, indiferent pe ce cale mergi, va fi a ta”, a scris Heidi pe Instagram, în limba germană. „Știi întotdeauna exact ce vrei și ce nu vrei. Nu ești un mini-eu. Și sunt fericită pentru tine că acum poți arăta cine ești.”

„Fiica lui Heidi Klum, Leni, este imaginea în oglindă a mamei sale”

VOGUE Germania

Știu că a fi fiica mea nu este întotdeauna ușor. Nu ai avut niciodată ocazia să crești normal. Dar ce este normal?”, a continuat Heidi, adăugând că „a crește cu trei tătici diferiți” nici nu este normal. „Dar ai talentul să scoți tot ce este mai bun din toate. Și aș spune: nimic nu te-a rănit – dimpotrivă: ești o tânără încrezătoare care luptă pentru obiectivele ei. Și mai important: ești o persoană cu adevărat grozavă, cu inima în locul potrivit.”

Leni a împărtășit și coperta colorată a revistei, adăugând: „Atât de emoționată pentru prima mea copertă !! M-am distrat atât de mult pe platourile de filmare cu @voguegermany nu am putut visa la un început mai bun !! Vă mulțumim că ați fost alături @heidiklum ❤”.

Heidi Klum are o relație foarte apropiată cu fiica ei, Leni, iar acum, după mai mulți ani în care nu i-a permis să urce pe podium din dorința de a-i proteja intimitatea, aceasta a făcut un pas uriaș în cariera de model.

Leni este fiica modelului cu Flavio Briatore, de care vedeta s-a despărțit înainte ca fiica lor să se nască. Heidi Klum mai are trei copii – Henry, de 15 ani, Johan, de 14 ani, și Lou, de 11 ani – din căsnicia cu Seal.

ARTICOLE SIMILARE

Legendarul Kirk Douglas, alături de strănepoata de doar 8 luni. Fotografie de colecție

Andreea Damian

Refugiata din Sudan uimește lumea modei

Andreea Damian

Raquel Zimmermann, încolăcită de șerpi pentru Alexander McQueen

realitatea

Tache, Ianke și Cadâr | Premieră la Teatrul Bulandra

Andreea Damian

Colecția primăvară – vară 2009 Carolina Herrera

realitatea

Slow design | Tendința de decor care are grijă de tine

Andreea Damian

Scrie un comentariu