Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Hospobilia | Ce este și cum ajută afacerile locale

Reprezentarea produselor locale a devenit un succes la modă în Australia, țară aflată mult timp în carantină totală. Străzile nu mint: treningurile sunt perfecte pentru a lansa un imperiu.

Restricțiile au forțat industria HORECA să intre în modul de supraviețuire, ceea ce înseamnă că mulți patroni de restaurante și cafenele s-au bazat în mare parte pe livrări. Dar cum îți faci reclamă? Apelând la haine. Câțiva au decis să-și pună reclama pe hanorace, șepci sau genți. Nu trebuie să fie un design inteligent; aceste articole spun că îți pasă de orașul tău.

WGSN, unul dintre cei mai mari prognozatori de tendințe din lume, care urmăreau o concentrare hiperlocală asupra consumatorilor încă dinainte de pandemie, spune că nu există nicio îndoială că preferința consumatorului pentru autenticitate și nostalgie este acum în plină expansiune.

Kraggy, un strateg monografic de tipărituri și grafică la WGSN, explică: „Tricourile ca suveniruri au acum o semnificație mai mare pentru consumatori.” În New York, fenomenul a fost supranumit „Zizmorcore”. Un antreprenor s-a folosit de toate mediile pentru a-și arăta loialitatea față de oraș.

„Marcarea îndrăzneață și neprețuită a firmelor magazinelor, a autocolantelor cu reduceri, a meniurilor restaurantelor și a ilustrațiilor cu alimente personalizate se traduc cu ușurință în tricouri grafice”, subliniază Kraggy.

Aceste strategii de marketing în plină dezvoltare au un sens ușor într-o lume hipebeast. Marfa nu creează doar buzz, ci este esența vieții unor companii.

ARTICOLE SIMILARE

Cătălin Măruţă: 4 generaţii, 50.000 de like-uri

Ungaria impune o interdicție crudă privind dormitul persoanelor fără adăpost pe spații publice

realitatea

Gina Pistol nu își mai alăptează fetița. Ce a pățit iubita lui Smiley

Andreea Damian

Unica persoană din politică de care Dana Budeanu nu are curaj să se lege

Andreea Damian

Fundația înființată în memoria lui Avicii va sprijini oamenii cu afecțiuni mintale

Andreea Damian

Dinți mai curați

realitatea

Scrie un comentariu