Tabu
PEOPLESlider

Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună!

Oana Roman și Marius Elisei fac tot posibilul pentru a-şi vedea fetiţa fericită, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Cei doi petrec mult timp împreună și merg chiar și în vacanțe, de dragul Izabelei.

Recent, Oana și Marius au fugit la munte împreună cu fetița lor. Dovadă sunt fotografiile din camera de hotel, postate de vedetă pe conturile sale de socializare. În imagini este surprins și fostul ei soț, împreună cu fiica lor.

Vorbim despre primul concediu după divorțul lor. Marius a refuzat să meargă în vacanţă în Egipt alături de fiica sa şi de Oana Roman. El a decis, iată, să organizeze o vacanță pentru micuța Izabela. Nu putea lipsi Oana, scrie spynews.ro.

Marius Elisei a hotărât să o ducă pe cea mică la munte și să petreacă un weekend, precum cum se întâmpla pe când încă era căsătorit cu Oana Roman.

În timp ce aceasta le arăta încăperea fanilor Marius Elisei se afla și el în cameră alături de fiica sa „Ești fericită că te-a adus tati la munte?”, a întrebat-o Oana Roman pe fiica ei în timp ce prezenta camera în care vor sta în următoarele zile.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în luna februarie la notar, după 6 ani de relație cu urcușuri și coborâșuri. Aceștia au anunțat despărțirea la sfârșitul anului trecut.

ARTICOLE SIMILARE

NEW COUPLE ALERT | Demi Moore și John Travolta

Andreea Damian

Ce este infidelitatea monetară și cât de mult afectează cuplul

Andreea Damian

De ce Kate a purtat rochii de gravidă scurte, iar Meghan ar trebui să-i urmeze exemplul

Andreea Damian

Vedete care au vrut sa se sinucida si n-au reusit! De la Liz Taylor la Adrian Nastase

Sound of Bucharest se reprogramează pentru anul viitor

Andreea Damian

Care sunt cartile pe care trebuie sa le citesti pana la decernarea Premiilor Oscar 2016?

realitatea

Scrie un comentariu