Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cine vor fi nașii Oanei Moșneagu și ai lui Vlad Gherman

Oana Moșneagu și Vlad Gherman sunt în toiul pregătirilor pentru nunta care va avea loc pe 2 iunie 2024, eveniment vor participa circa 150 de persoane.

Invitată recent la o emisiune de televiziune, Oana Moșneagu a spus cine le vor fi nași. Nașa este o persoană extrem de specială pentru actriță având în vedere că este vorba despre Anca Sigartău, cea care i-a fost mamă în serialul Adela.

Oana Moșneagu a jucat rolul Andreei în seriaul Adela, iar Anca Sigartău i-a dat viață personajului Nuți.

„Nașii noștri vor fi Anca Sigartău și Dragoș, soțul ei. Sunt cei mai buni nași. Îi iubim foarte mult. Nu avem nevoie de mai multe perechi de nași”, a spus Oana Moșneagu.

Vlad Gherman a precizat că pregăturile de nuntă sunt mai complicate decât se aștepta să fie. Invitațiile, verighetele, rochia, mărturiile, sunt detalii la care cei doi n-au ajuns încă. otuși, au stabilit deja cine le va cânta la eveniment.

„Am găsit, din fericire, o trupă. Ne doream niște oameni care să ne ridice invitații de la masă. Adi Cristescu și Luna Band”, a spus Oana Moșneagu.

Actrița nu a decis încă dacă va avea 10 domnișoare de onoare, sau 3. Un lucru e cert: sora ei din serialul Adela, Mara Oprea, va fi domnișoară de onoare.

„Am multe prietene. O să fie 10 domnișoare de onoare dacă o să conving prietenele blonde să poarte aceeași culoare cu cele brunete. Sau vor fi 3: Mara Oprea și nepoțelele lui Vlad care sunt micuțe și super drăguțe cu floricele”, a spus Oana Moșneagu la Antena Stars.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Oamenii de știință ai MIT au creat un robot “psihopat”, alimentându-l cu conținut violent de la Reddit

Dora Constantinovici

Cum arată femeia care și-a făcut 30 de operații estetice ca să semene cu Kim Kardashian

Andreea Damian

Martisor dulce – Prajitura fina cu nuci

realitatea

Tatăl lui Britney Spears renunță la rolul de tutore față de ea. Care este motivul

Andreea Damian

Gestul făcut de Andreea Bănică pentru fiica sa, Sofia. Are legătură cu banii

Andreea Damian

Dior a creat o grădină, dar promite să planteze cei 164 de copaci folosiți în prezentarea de la Paris

Andreea Damian

Scrie un comentariu