Tabu
Image default
FASHION Slider

Cum să compui o ținută de petrecere din garderoba ta?

Nu aveți timp pentru cumpărături sau pur și simplu nu aveți bani suficienți pentru a găsi o ținută grozavă de seară? Din fericire, experții de stil spun că putem da un aspect de petrecere oricărui look.

O rochiță clasică neagră pe care o vom purta ziua și pe care o vom îmbrăca seara, o ținută casual de Revelion pe care o îmbunătățim cu detalii de modă bine alese, un look născocit cu haine descoperite în dulap: ținuta de petrecere o avem deja la dispoziție și constatăm uneori că îi lipsește acel detaliu festiv. Așadar, accesorizează!

Ținuta de petrecere: purtăm cele mai frumoase bijuterii ale noastre!

Uneori, este nevoie de nimic pentru a-ți stiliza look-ul! După cum subliniază expertul în modă Femme Actuelle, Caroline Robert Pimenta, optează pentru un colier cu mai multe strassuri decât de obicei sau un colier impunător pentru a îmbrăca un decolteu sau mai exact, un guler înalt care ar fi puțin prea serios fără această bijuterie. De asemenea, îndrăznește să folosești manșete metalice mari care îți îmbunătățesc aspectul într-o clipă. În sfârșit, o altă opțiune puțin mai distractivă: știfturile.

Și purtăm cei mai frumoși pantofi ai noștri…

Accesorizarea este răspunsul la orice provocare! Expertul nostru vă sfătuiește fără prea mare surpriză cu privire la pantofii ultra-feminini și care, fără îndoială, vor avea un efect wow. De Revelion, poartă pantofi stiletto! Ș pantofii cu sclipici vor fi perfecți pentru a aduce acea mică atingere în plus de care v-a fost atât de dor.

ARTICOLE SIMILARE

Mama Gisele Bundchen în Vogue S.U.A

realitatea

Experiment inedit: ce ți se poate întâmpla dacă privești timp de 10 minute în ochi pe cineva

Andreea Damian

Dezamagirea in cuplu sau intre prieteni

realitatea

Cele mai influente 10 femei din 2021 când vine vorba de stil

Andreea Damian

MARIA LUCIA HOHAN: colectia primavara-vara 2012 / Trendurile propuse de MARIA LUCIA HOHAN

9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor

Andreea Damian

Scrie un comentariu