Tabu
PEOPLESlider

Boala de care suferă Andreea Mantea și din cauza căreia s-a îngrășat atât de mult

S-a speculat că vedeta ar fi însărcinată cu al doilea copil după ce a luat câteva kilograme în plus. Or, Andreea Mantea a răbufnit după zvonurile care circulă în ultima vremea.

Se pare însă că adevărul este altul. Frumoasa prezentatoare, în vârstă de 35 de ani, a fost diagnosticată cu o afecțiune pentru care ia un tratament pentru tot restul vieții. Vedeta susține că are în fiecare zi cu ea în geantă un pix de adrenalină și l-a învățat și pe fiul ei, David, în vârstă de 6 ani, să îi administreze doza.

Vedeta a povestit că trebuie să ia în fiecare zi câte 10 pastile, dimineața și seara, iar boala de care suferă nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. Ea nu are voie să consume mai multe alimente, printre care se numără ceapa, pe care o adoră, iar atunci când o mănâncă, i se umflă fața.

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă.

Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a dezvăluit Andreea Mantea, în emisiunea lui Denise Rifai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

ARTICOLE SIMILARE

De ce refuză Cosmin Seleși să mai meargă în vacanță pe litoralul românesc

Andreea Damian

Loredana, o nouă apariție sexy în izolare

Tabu Tabu

Ana Morodan, sexy și în vacanță

Tabu Tabu

Aniversarea Zdob si Zdub 20 de ani se reprogrameaza!

realitatea

10 lucruri obișnuite interzise femeilor în urmă cu 100 de ani

Andreea Damian

Cum arată Gabriela Prisăcariu la 5 săptămâni după naștere. Poze needitate pe Instagram

Andreea Damian

Scrie un comentariu