Tabu
Image default
PEOPLESlider

Boala de care suferă Andreea Mantea și din cauza căreia s-a îngrășat atât de mult

S-a speculat că vedeta ar fi însărcinată cu al doilea copil după ce a luat câteva kilograme în plus. Or, Andreea Mantea a răbufnit după zvonurile care circulă în ultima vremea.

Se pare însă că adevărul este altul. Frumoasa prezentatoare, în vârstă de 35 de ani, a fost diagnosticată cu o afecțiune pentru care ia un tratament pentru tot restul vieții. Vedeta susține că are în fiecare zi cu ea în geantă un pix de adrenalină și l-a învățat și pe fiul ei, David, în vârstă de 6 ani, să îi administreze doza.

Vedeta a povestit că trebuie să ia în fiecare zi câte 10 pastile, dimineața și seara, iar boala de care suferă nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. Ea nu are voie să consume mai multe alimente, printre care se numără ceapa, pe care o adoră, iar atunci când o mănâncă, i se umflă fața.

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă.

Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a dezvăluit Andreea Mantea, în emisiunea lui Denise Rifai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

ARTICOLE SIMILARE

Ce membrii din familia Marinei Almășan nu iubesc social-media

Tabu Tabu

Idei pentru un machiaj de vara: BOHO CHIC MAKE-UP

realitatea

Cum sa iti faci un machiaj de zi cu zi la birou, in doar 15 minute

realitatea

Tudor Chirilă, revoltat de un angajat care fuma în Teatrul de Comedie. Ce atitudine a luat actorul

Andreea Damian

Olivia Colman și Emilia Clarkle intră în universul Marvel

Andreea Damian

Ce accident a avut Mihai Nae, dresorul de căini al vedetelor în timpul unei ședințe de dresaj

Tabu Tabu

Scrie un comentariu