Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Boala de care suferă Andreea Mantea și din cauza căreia s-a îngrășat atât de mult

S-a speculat că vedeta ar fi însărcinată cu al doilea copil după ce a luat câteva kilograme în plus. Or, Andreea Mantea a răbufnit după zvonurile care circulă în ultima vremea.

Se pare însă că adevărul este altul. Frumoasa prezentatoare, în vârstă de 35 de ani, a fost diagnosticată cu o afecțiune pentru care ia un tratament pentru tot restul vieții. Vedeta susține că are în fiecare zi cu ea în geantă un pix de adrenalină și l-a învățat și pe fiul ei, David, în vârstă de 6 ani, să îi administreze doza.

Vedeta a povestit că trebuie să ia în fiecare zi câte 10 pastile, dimineața și seara, iar boala de care suferă nu poate fi tratată, ci doar ținută sub control. Ea nu are voie să consume mai multe alimente, printre care se numără ceapa, pe care o adoră, iar atunci când o mănâncă, i se umflă fața.

„Am o afecțiune destul de urâțică care nu o să dea înapoi niciodată, din contră, se dezvoltă. O pot stopa foarte greu, iar pentru tot restul vieții trebuie să iau 9 pastile pe zi, dimineața și seara, în total 9! 10, iartă-mă.

Mă rog sunt 9, că una provoacă o somnolență fantastică și pentru mine sunt 9, aia a 10 nu mă mai interesează. Am fost foarte cuminte vreo doi ani, după care m-am oprit.

E o listă de alimente care îmi e interzisă total, umblu cu acel pen de epinefrină în geantă și din păcate mi-am învățat și copilul să mi-l administreze. Atât de grav am ajuns pentru că n-am fost în stare să mă opresc”, a dezvăluit Andreea Mantea, în emisiunea lui Denise Rifai.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de AndreeaMantea (@andreeamantea)

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghină te sfătuiește ce să faci dacă vrei să-ți salvezi căsnicia

Tabu Tabu

Catrinel Menghia Marlon, sfaturi pentru a preveni coronavirusul

Tabu Tabu

Arabia Saudită a ridicat restricţiile de călătorie pentru femei

Andreea Damian

Lily Allen era să fie anesteziată cu forța de către șase asistente din cauza unei crize nervoase

realitatea

Serena Williams, anunțul despre o nouă sarcină

Andreea Damian

Portret al artistului la tinerețe: Daniel Alexandru Dragomir, coregraful care predă lecții de zbor spre alte lumi

Ciocîrlan

Scrie un comentariu