Tabu
FASHION Slider

Gina Cas prezinta LUDIC – cea mai elaborata colectie vestimentara

Gina Cas a adus in atentia publicului, cu ocazia aniversarii unui an de la lansarea oficiala a brand-ului, cea mai noua colectie vestimentara si cea mai elaborata, dupa cum afirma chiar ea: “LUDIC este o colectie pe care am gandit-o inca de acum un an si la care am inceput sa lucrez din luna Ianuarie. Sunt foarte multumita de rezultatul final, fiind o colectie care ma reprezinta in totalitate si care este avangardista si purtabila in acelasi timp. Am plecat de la ideea de studiu al formelor volumetrice in vestimentatie si m-am jucat cu asimetria si ritmicitatea, articolele obtinute fiind unele elaborate si atent studiate”.

LUDIC  este o colectie din neopren, creata pentru sezonul toamna-iarna, care urmareste transpunerea artei in vestimentatie prin abordarea unor directii de creatie diferite de cele conventionale. Aceasta face parte din seria creatiilor vestimentare conceptuale, gandite special pentru scena si lumea artistica, dar si pentru barbati si femei cu un stil propriu bine definit, iesit din tipare, avangardist. Plecand de la doua dimensiuni diferite ale timpului, colectia aduce in prim-plan inocenta si reveria copilariei din timpul trecut… si proiectia viitorului, prin impredictibilitatea formelor aerodinamice dispuse simetric si asimetric.

Caracterul LUDIC dat de cromatica indrazneata, cat si abordarea futuristica a compozitiei de linii si forme sunt elementele directoare ale colectiei. Aceasta propunere memorarea momentelor din copilarie, evadarea din cotidian, atingerea perfectiunii si plasmuirea viitorului prin ochii copilului sincer, inocent si senin, toate prin trairea in prezent a bucuriei de a purta o haina unica, nonconformista.

Gina Cas (24) este absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design si a Masteratului cu specializarea: Strategii de Moda si Costum, in cadrul Universitatii de Arte din Bucuresti. Colectiile lansate pana acum sunt cunoscute sub titlurile: “SHAPE”, ”Arrrmy”, „STAR” si “X2”. Este cea care a initiat un nou concept al prezentarii de moda, prin Flashmob-urile „Magheru Catwalk” si  „Black” by Gina Cas, din Centrul Vechi, Bucuresti.

ARTICOLE SIMILARE

În Rusia mii de persoane protestează împotriva legii privind securitatea cibernetică

realitatea

Adriana Lima a pozat in sutien cu diamante de 2 milioane de dolari

realitatea

Bărbații singuri miros urât. Indiciul de care femeile țin cont atunci când scot armele de seducție

Andreea Damian

Societatea consideră naşterea naturală o ruşine – Instagram interzice pozele din timpul travaliului

realitatea

O nouă anchetă în cazul copiilor nou-născuți cu malformații congenitale din Franța

realitatea

Celebritati nascute pe 1 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu