Tabu
CULTURESlider

Gestul lui Michelle Obama pentru copiii aflați în izolare

Michelle Obama le va citi copiilor aflați în izolare în contextul pandemiei de Covid-19. Fosta primă Doamnă a SUA a lansat o serie de emisiuni online dedicată celor mici, împreună cu postul TV american PBS Kids și Penguin Random House, editura care a publicat cărţile scrise de Michelle Obama.

Seria de emisiuni a debutat luni cu o lectură a poveștii Gruffalo, scrisă de Julia Donaldson și publicată pentru prima oară în 1999. Noua producție va continua cu alte titluri cunoscute din literatura americană pentru copii, There’s a Dragon in your Book, Miss Maple’s Seeds și O omidă mâncăcioasă, de Eric Carle.

„Mondays with Michelle Obama”, difuzată de la ora locală 12.00 (19.00, ora României) va continua până pe 11 mai şi poate fi urmărită pe pagina de Facebook şi contul de YouTube al PBS Kids, dar şi pe pagina de Facebook a Penguin Random House.

Din copilărie, îmi plăcea să citesc cu voce tare, iar când am devenit părinte am simțit o mare bucurie când am împărțit magia poveștilor cu copiii mei”, a spus Michelle Obama, potrivit The Independent.

ARTICOLE SIMILARE

Alimente recomandate de medici în post

Andreea Damian

Ținute de petrecere: cum să porți paietele și auriul

Andreea Damian

Terminator: Dark Fate a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american dar ar putea pierde 100 mil. $

Andreea Damian

Cum arată Gabriela Prisăcariu la 5 săptămâni după naștere. Poze needitate pe Instagram

Andreea Damian

A apărut și cel de-al doilea trailer pentru filmul Detectivul Pikachu, fanii sunt nerăbdători

realitatea

Ela Craciun lanseaza cea mai onesta campanie: ‘Iubeste-te.’

realitatea

2 comentarii

Scrie un comentariu