Tabu
Image default
PEOPLESlider

Roxana Blagu, dublu eveniment în familie cu probleme

Fosta solistă din trupa Trident a avut parte în weekendul acesta de un dublu eveniment special care însă nu a putut fi făcut alături de toți cei dragi din cauza noilor reguli din pandemie. Roxana Blagu a făcut botezul micuțului Sasha dar și cununia religioasă cu Andrei Badiu.
În anul pandemiei Roxana Blagu și Andrei Badiu au fost și ei unul dintre cuplurile care au devenit părinți. Iar weekendul acesta își programasera botezul micuțului Sasha și cununia religioasă. Din păcate, cu noile reguli, vedeta a trebuit să mai scadă din numărul invitaților.

botezul sashei fiul roxanei blaguRoxana a scris pe insta story următorul mesaj: “Bună dimi! Gata, am trecut de stresul botezului. Cununia religioasă a fost o surpriză pentru invitații noștrii. Pot spune că începând de miercuri am fost unele dintre cele mai stresante zile din viața mea! Din cauza restricțiilor și a situației actuale a trebuit joi să anunț aproximativ 40 de persoane dragi să nu mai vină.

candy bar ul de la botezPersoane dragi, familie și prieteni extrem de apropiați de care îmi este dor și abia aștept să ne putem vedea când toată această perioadă atât de urâtă pentru întreg globul va trece! Înainte de toate sănătatea este cea mai importantă! Sasha a fost cel mai cuminte bebeluș și nu a plîns o secundă. Ba mai mult a fost atât de curios și atent la tot ce se întâmplă în timpul slujbei de parcă înțelegea tot! Suntem binecuvântați cu așa minune. Vremea a ținut cu noi și s-a putut desfășura totul bine. Mulțumim celor care au fost alături de noi fizic, dar și celor care au înțeles situația și ne-au transmis toată energia lor pozitivă!”, a scris ea pe pagina de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Ce parfum ți se potrivește în funcție de zodie

Andreea Damian

Tzancă Uraganu, primele declarații după ce oamenii s-au călcat în picioare la deschiderea fast-food-ului său

Andreea Damian

Veste tristă despre Celine Dion. Artista nu mai poate urca pe scenă, problemele de sănătate sunt grave

Andreea Damian

Prințul Harry spune că „Megxit” este un termen misogin

Andreea Damian

Ovidiu Danci, dansatorul care iubea televiziunea și travestiul s-a stins prea devreme

Tabu Tabu

Schimbare majoră la „Românii au talent”! Andi Moisescu, înlocuit de Smiley

Andreea Damian

Scrie un comentariu