Tabu
Image default
PEOPLE

Cât mai are până naște actrița Dana Rogoz și ce provocare a făcut vedeta

Fosta vedetă din Abracadabra și din serialul “La Bloc” este însărcinată a două oară la cei 34 de ani ai săi, iar de dată aceasta va avea fetiță. Dana Rogoz și soțul ei, regizorul Radu Dragomir mai au un băiețel, Vlăduț Luca Dragomir iar cât de curând familia li se va mari.
Și asta se va întâmplă mai curând decât se poate aștepta cineva, pentru că vedeta nici nu zici că este însărcinată. Și asta pentru că Dana Rogoz și-a păstrat silueta de adolescentă. “Pe 15 mai ar trebui să nasc și din păcate, am început să răresc deplasările și vizitele la medic deși mai aveam de făcut multe analize și ecografii. Însă mă voi întoarce la medic mai des în următoarele zile pentru că trebuie să pregătesc detaliile.

dana rogoz insarcinata acum
dana rogoz insarcinata acum

De exemplu, soțul meu Radu de data aceasta nu mă va mai însoți, nu-mi va mai fi alături. El va veni abia după trei zile și va veni să ne ia. Sunt diverse măsuri care se iau”, a povestit Dana Rogoz. “Azi, în Sâmbătă Mare, am intrat în 34 de săptămâni și m-am îmbrăcat în aceeași rochie pe care am avut-o și însărcinată cu Vlad, tot la 34 de săptămâni, ca să mă mândresc cu burtica mea. Sunt extrem de fericită știind că în scurt timp voi aduce pe lume o fetiță. Sunt fericită. E minunat ce trăiesc. E Sâmbăta Mare și ne pregătim de Paște, acasă. Un Paște pe care cred că nimeni nu îl va uita. M-am emoționat când am îmbrăcât această rochie.

dana rogoz insarcinata cu vlad
dana rogoz insarcinata cu vlad

O iau de la capăt, dar… altfel. Pe de altă parte, cred că bebelina va semăna foarte tare cu Vlad, așa cum seamănă și formă burții mele de la 34 de săptămâni la ambele sarcini. Da, știu, am o burtă micuța, toată lumea îmi spune – chiar și când am mers la morfologia de trimestrul 3, recepționera spitalului m-a întrebat de 2 ori dacă sigur nu am programare la “morfologia de trimestrul 2”. “- Nu, trimestrul 3”. “- Trei?” a întrebat ea răspicat, fără să zâmbească. A încercat să se abțină de la orice reacție. Dar asta nu mă îngrijorează, tocmai pentru că știu că la fel a fost și la Vlad, iar el a venit pe lume perfect sănătos la 38 de săptămâni și o zi, având 3 kg și 48 cm. Ceea ce diferă de dată aceasta e poziția în care a ales să stea: o transversalo – pelviana. Adică e cumva pe diagonală acum, cu fundulețul jos și capul spre coastele mele drepte. Altfel, seamănă cu Vlad la cât de agitată e, în mod special noaptea…. mă pregătește. Dar pot să dorm bine, pot să mă mișc în voie prin casă, pot să mă joc cu Vlad, să ii pregătesc pătuțul și hainele de nou născut (uitasem cât sunt de mici!). Deci, am noroc. Tot ce îmi mai doresc e să rămânem sănătoase!”, a scris vedeta pe blogul ei.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată și cu ce se ocupă acum Adriela, partenera lui Smiley de la Dansez pentru tine

Andreea Damian

Kirk Douglas a murit la 103 ani!

Tabu Tabu

Natalie Imbruglia a născut primul ei copil

Andreea Damian

Ce note a luat fiul Ralucăi Bădulescu la BAC. Vedeta e foarte mândră: „Eu nu știam să rezolv nimic”

Andreea Damian

Meghan Markle, probleme cu nașterea? Medici de top: riscurile, mai mari în rândul femeilor de culoare

Andreea Damian

Cum ar arăta Cabinetul „președintelui” Ye format din celebrități

Andreea Damian

Scrie un comentariu