Tabu
PEOPLE Slider

Adelina Pestrițu s-a mutat în casă nouă! Imagini din noua locuință

adelina pestritu

Nici bine nu a scăpat de coronavirus și de izolare și sexoasa Adelina Pestrițu a revenit în atenția fanilor și prietenilor cu mai multe noutăți. Una dintre acestea este că fosta vedetă de televiziune și-a lansat un nou spot publicitar și apoi s-a mutat cu familia într-o casă nouă de unde vă oferim imagini.
Simpatica Adelina Pestrițu și-a organizat noua locuință exact așa cum a visat dintotdeauna, însă a dezvăluit că de data aceasta a apelat la ajutorul unor specialiști în design de locuința, care au ajutat-o să își pună visul în aplicare. Vedeta a optat pentru un dormitor complet negru, destul de neobișnuit printre vedetele noastre.

adelina pestritu in bucatarie Adelina a publicat pe rețelele de socializare și primele imagini din noua casă, cu care se mândrește și totul arată că parcă desprins din revistele de specialitate. Cel mai mult a atras atenția cu dressing-ul acesteia. Camera unde Adelina își ține pantofii, hainele și gențile, plus accesoriile. Garderoba vedetei este una pe măsura vedetelor de la Hollywood având tot ce își dorește. „Este o schimbare care personal mi-a dat restartul de care aveam nevoie.

adelina pestritu in noua casaPlănuiam de multă vreme să facem acest pas, însă nu am reușit să ne organizăm până acum. Atât de nepregătiți am fost încât nici vechea locuință n-am reușit să o punem pe site-urile de specialitate spre vânzare, dar norocul ne-a bătut la ușa. În persoană. Și a fost și al naibii de decis. Astfel am fost “obligați” practic s-o luăm din loc, cum se spune, și să ne căutăm o nouă locuință.

adelina pestritu in noua casaDe dată aceasta o casă pe pământ așa cum visam. O casă pentru o familie mai mare decât formulă actuală, poate… În două ore și jumătate am găsit casa pe care ne-o doream. Care le are pe toate. Din perspectiva noastră, evident. Și cum femeile întotdeauna au o altă viziune despre cum le-ar plăcea lor să trăiască și să arate căminul familiei, chiar dacă era “full options” evident că nici eu n-am făcut excepție de la regulă și am intervenit cu “mici modificări”. Atât de mici încât am decalat mutatul nostru cu aproape 2 luni.

adelina foto din casaAm decis să facem totul că la carte. Cu arhitect, schițe, desene tehnice, proiecte 3D, echipe bune de muncitori și materiale de calitate. De data asta am hotărât că lucrurile să fie puse într-o altă lumină unde calitatea, profesionalismul și eleganța să primeze”, a scris Adelina Pestrițu pe blogul personal.

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 12 iulie!

realitatea

Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul

Andreea Damian

Elena Băsescu duce mai departe tradițiile familiei. Ce își învață copiii să facă?

Tabu Tabu

Rainbow Warrior, nava-fanion a Greenpeace, a venit în România și va putea fi vizitată gratuit

Andreea Damian

Călin Geambașu, vacanță cu familia reunită după scandalurile celebre

Tabu Tabu

Lumea s-a schimbat din cauza COVID-19! Magazine din București, închise, evenimente, anulate

Tabu Tabu

Scrie un comentariu