Tabu
PEOPLESlider

Johnny Depp rupe tăcerea după ce a fost acuzat de violență domestică de Amber Heard

Johnny Depp susține că nu este un bărbat violent și că fosta sa soție, Amber Heard, a inventat toată povestea doar pentru a-i distruge imaginea. Starul american s-a comparat cu Quasimodo, mărturisind că va renunța la actorie dacă va fi nevoit, însă nu înainte de a da cărțile pe față.

Actorul a vorbit pentru prima oară după aproape doi ani de când Amber Heard (32 de ani) a lansat prima acuzație de violență împotriva sa. În 2016, Depp a fost acuzat că ar fi aruncat un telefon mobil în fosta nevastă, lovind-o în față, dar și de alte violențe asupra ei. În acel moment, actrița a obținut un ordin de restricție împotriva lui Johnny Depp.

În primul său interviu, după divorțul de Amber Heard, actorul a descris „durerea” pe care a simțit-o după ce a fost acuzat de violență domestică. „Doare. Ceea ce mă doare este să fiu prezentat ca ceva de care sunt foarte departe de a fi. Dar să… rănesc pe cineva pe care iubesc? Ca un fel de bullying? Nu, nu am făcut-o, nici nu sună ca mine”, a declarat actorul.

„Așadar, inițial, mi-am ținut gura închisă. Știam că se va întoarce împotriva mea și că va deveni ciudat. Mergi mai departe, știi? Înnebunești. Nu voi intra într-un concurs de enervat cu cineva. Spune ce ai de spus, iar avocații mei vor avea grijă de restul. Nu am ieșit niciodată să vorbesc despre mizerii”, a mai spus starul din „Pirații din Caraibe”.

Johnny Depp a mărturisit că imediat ce acuzațiile au luat amploare, reputația sa a avut de suferit și s-a transformat din „Cenuțăreasa în Quasimodo”. „S-a simțit ca și cum, într-o perioadă scurtă de timp, această versiune a Cenușăresei a fost transformată imediat într-o bestie. Este Quasimodo. Am putut să simt cum oamenii s-au uitat la mine diferit din cauza acuzațiilor”, a povestit Depp pentru revista GQ. „Și atunci oamenii încep să scrie diverse lucruri în reviste: este nebun, trebuie să facă un test de demență. Știți, lucruri ridicole”, a mai spus Johhny Depp, care a simțit imediat că oamenii îl privesc diferit.

Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în ianuarie 2017, după doi ani de căsătorie. După divorțul de 5,5 milioane de dolari, Depp a fost dat în judecată de către managerii lui care au pretins de la el 18 milioane de dolari pentru un împrumut neplătit. Management Group a afirmat că starul și-a tocat averea de 500 milioane de dolari pe case de lux, zboruri private și vinuri scumpe. De asemenea, a fost dat în judecată și de fostul său avocat care a susținut despre Depp că nu i-a plătit onorariul. Recent, un membru al echipei de producție al filmului „City Of Lies” l-a acuzat că vine la filmări beat, acuzație pe care Depp a negat-o, și l-a trimis în judecată.

 

ARTICOLE SIMILARE

Tudor Chirilă, schimbare de look înainte de Vocea României

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow vinde pe Internet suplimente periculoase pentru gravide

Andreea Damian

Gestul măreț pe care Johnny Depp l-a făcut pentru copiii bolnavi de cancer

Andreea Damian

9 plante de apartament pe care ar trebui să le țineți în dormitor pentru un somn mai bun

Andreea Damian

De ce zgomotul de la birou îi deranjează pe unii oameni mai mult decât pe alții

realitatea

Ce perechi de încălțăminte să îți iei cu tine la plajă, chiar dacă e extrasezon?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu