Home > Slider > Johnny Depp rupe tăcerea după ce a fost acuzat de violență domestică de Amber Heard

Johnny Depp rupe tăcerea după ce a fost acuzat de violență domestică de Amber Heard

Johnny Depp

Johnny Depp susține că nu este un bărbat violent și că fosta sa soție, Amber Heard, a inventat toată povestea doar pentru a-i distruge imaginea. Starul american s-a comparat cu Quasimodo, mărturisind că va renunța la actorie dacă va fi nevoit, însă nu înainte de a da cărțile pe față.

Actorul a vorbit pentru prima oară după aproape doi ani de când Amber Heard (32 de ani) a lansat prima acuzație de violență împotriva sa. În 2016, Depp a fost acuzat că ar fi aruncat un telefon mobil în fosta nevastă, lovind-o în față, dar și de alte violențe asupra ei. În acel moment, actrița a obținut un ordin de restricție împotriva lui Johnny Depp.

În primul său interviu, după divorțul de Amber Heard, actorul a descris „durerea” pe care a simțit-o după ce a fost acuzat de violență domestică. „Doare. Ceea ce mă doare este să fiu prezentat ca ceva de care sunt foarte departe de a fi. Dar să… rănesc pe cineva pe care iubesc? Ca un fel de bullying? Nu, nu am făcut-o, nici nu sună ca mine”, a declarat actorul.

„Așadar, inițial, mi-am ținut gura închisă. Știam că se va întoarce împotriva mea și că va deveni ciudat. Mergi mai departe, știi? Înnebunești. Nu voi intra într-un concurs de enervat cu cineva. Spune ce ai de spus, iar avocații mei vor avea grijă de restul. Nu am ieșit niciodată să vorbesc despre mizerii”, a mai spus starul din „Pirații din Caraibe”.

Johnny Depp a mărturisit că imediat ce acuzațiile au luat amploare, reputația sa a avut de suferit și s-a transformat din „Cenuțăreasa în Quasimodo”. „S-a simțit ca și cum, într-o perioadă scurtă de timp, această versiune a Cenușăresei a fost transformată imediat într-o bestie. Este Quasimodo. Am putut să simt cum oamenii s-au uitat la mine diferit din cauza acuzațiilor”, a povestit Depp pentru revista GQ. „Și atunci oamenii încep să scrie diverse lucruri în reviste: este nebun, trebuie să facă un test de demență. Știți, lucruri ridicole”, a mai spus Johhny Depp, care a simțit imediat că oamenii îl privesc diferit.

Amber Heard și Johnny Depp au divorțat în ianuarie 2017, după doi ani de căsătorie. După divorțul de 5,5 milioane de dolari, Depp a fost dat în judecată de către managerii lui care au pretins de la el 18 milioane de dolari pentru un împrumut neplătit. Management Group a afirmat că starul și-a tocat averea de 500 milioane de dolari pe case de lux, zboruri private și vinuri scumpe. De asemenea, a fost dat în judecată și de fostul său avocat care a susținut despre Depp că nu i-a plătit onorariul. Recent, un membru al echipei de producție al filmului „City Of Lies” l-a acuzat că vine la filmări beat, acuzație pe care Depp a negat-o, și l-a trimis în judecată.

 

Articole asemanatoare
Johnny Depp
Gestul măreț pe care Johnny Depp l-a făcut pentru copiii bolnavi de cancer
Două românce au fost ucise ieri, de Ziua Internațională împotriva Violenței asupra Femeilor
Jack Sparrow va fi înlocuit de o femeie în Pirații din Caraibe
Johnny Depp
Fiica lui Johnny Depp a pozat sexy alături de Pamela Anderson

Comenteaza acest articol

Johnny Depp rupe tăcerea după ce a fost acuzat de violență domestică de Amber Heard

by Andreea Damian   2 min
0