Tabu
PEOPLESlider

Anda Adam, mesaj pentru cârcotașii care o fac grasă: „Ascultă și bagă la cap”

De-a lungul timpului, Anda Adam a fost ținta răutăților celor din mediul online. Unii internauți au criticat-o aspru pe artistă pentru felul în care arată. Gurile rele au spus că aceasta s-a îngrășat și că, în marea majoritate a pozelor pe care le postează, folosește filtre în exces.

Pentru a demonstra contrariul, vedeta a făcut un video, special pentru cei care au pus-o la zid.

„Mă, cârcotașilor, deci, fiți atenți! Când sunt așa, un pic mai, Beyonce, nu-i bine. Când sunt prea slabă, iar nu-i bine! Dacă pun filtru, iar nu-i bine! Uite, acum, sunt la sală, nu sunt nici machiată, n-am nici filtru, am tricoul ăsta, cu mesaj pentru toate domișoarele, #poate fata și cred că sunt foarte ok. Și ce crezi? Au dispărut și ridurile și kilogramele! Și e făcută filmarea acum, duminică, la ora 19 seara. Vă pup și vine piesa aia cu Tzancă și lăsați comentariile că toți ascultați manele. Și oricum piesa noastră nu e manea, ca idee, este un trap, dar o să vă placă tare și o să o auziți în club”, a fost mesajul transmis de Anda Adam în prima filmare de duminică seara de la sală.

Mai apoi, în cel de-al doilea video, artista le-a arătat tuturor cum își lucrează fesierii și ce exerciții face la sala de fitness. Totul s-a întâmplat chiar sub strica supraveghere a soțului spu, Joseph.

„Și astăzi lucrez fesieri și fac și o serie cu voi, aici, ca să vedeți că, dacă e duminică, trebuie să te menții  în formă. O savarină nu am voie și eu să mănânc, că iau 2 kilograme și mă ceartă lumea asta! Tu mă placi așa și cu două kilograme în plus, nu? Soțul a zis că mă place, deci e ce trebuie!”, a completat Anda Adam, în timp ce soțul ei, omul de afaceri, Joseph Mohaci, i-a ridicat bluza de trening legată  în jurul mijlocului și i-a „inspectat” fesierii, fiind mulțumit de formele soției sale.

Colaborare neașteptată între Anda Adam și Tzancă Uraganu

Anda Adam a dezvăluit detalii despre cel mai important proiect muzical, în colaborare cu Tzancă Uraganu.

„Lansăm o super piesă alături de Tzancă și o să facă furori. Sper că o să fie numărul 1 în trending pe YouTube. Urmează să filmăm videoclipul, piesa este gata și noi suntem foarte încântați de ce a ieșit. O să fie o piesă care o să rupă cluburile”, a explicat Anda Adam.

Cei doi au filmat și un videoclip la piesă, iar imagini din timpul filmărilor au fost postate deja de artistă pe contul de Instagram.

„Nu este o manea, este o piesă dance, dar într-un fit neașteptat. Sper ca fanii mei și fanii lui să fie bucuroși că am reușit să facem un proiect foarte frumos împreună. Urmează să facem filmările și o super lansare mai trebuie să decidem unde, tocmai ca să poată veni lumea care dorește să ne audă împreună și să facă și poze la final”, a povestit Anda Adam

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Anonimii migrației, oameni grafice pentru autorități, prinși într-o poveste tristă despre înstrăinare

Dora Constantinovici

Văduva lui Hugh Hefner a vândut casa dăruită de tăticul „Playboy”. Cum arată vila de 5,5 mil. $

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă în prezent Simona Sensual

Andreea Damian

Andra, îngrijorată de viitorul copiilor în școli

Tabu Tabu

Cum să adopți tendința anilor șaptezeci fără să pari demodată

Andreea Damian

Orlando Bloom joacă rolul prințului Harry într-o nouă serie despre familia regală britanică – VIDEO

Andreea Damian

Scrie un comentariu