Tabu
Image default
PEOPLESlider

Câți bani câștigă Jamila Cuisine din YouTube

Cine nu a auzit măcar o dată de Jamila, mai ales că, atunci când căutăm ponturi culinare pe Google. Jamila Cuisine este urmărită de 1,5 de milioane de utilizatori pe YouTube. Tânăra timidă ne-a cucerit nu doar cu vocea și cu talentul ei, ci și cu o poveste de viață spectaculoasă.

Geanina Staicu-Avram, acesta este numele ei adevărat, și-a transformat pasiunea pentru gătit într-o afacere de succes. Ideea vlogului a venit de la soţul ei. „Tocmai mă întorsesem dintr-o vacanţă în Maroc, soţul meu fiind marocan, şi eram de-a dreptul fascinată de bucătăria şi de aromele marocane. Voiam să le arăt şi românilor cum se pregăteşte mâncarea marocană şi cât e de gustoasă. Soţul meu m-a convins să facem aceste reţete marocane în format video şi de aici a pornit totul.“, a povestit ea în urmă cu ceva timp.

Pe măsură ce canalul a câştigat în popularitate, cei doi au ales să investească în calitatea clipurilor postate. La început, a povestit Jamila, câştiga suficient cât să se poată întreţine şi să aibă un trai decent. Din păcate, banii veneau greu din YouTube.

În timp, Jamila a început să câștige sume frumoase de bani, datorită numeroșilor fani care îi urmăresc filmulețele în care prezintă rețete gatronomice rafinate, mai ales din bucătăria marocană.

Potrivit unui site care analizează veniturile celebrităților, JamilaCuisine obține venituri considerabile din canalul său de Youtube. Rețetele ei strâng aproximativ 120-200 de vizualizări pe zi, astfel zilnic Jamila ar câștiga în jur de 600 de dolari, iar venitul săptămânal s-ar ridica la 4.500 de dolari.

Geanina a povestit că denumirea, care i-a adus celebritatea și a devenit un mic brand, a venit de fapt de la soacra ei, care i-a pronunțat greșit numele românesc, și o striga Jamila. Soțul ei o susține foarte mult în pasiunea ei care îmbină arta gastronomică cu zona de Youtube, el este cel care filmează și montează clipurile Jamilei, relatează playtech.

ARTICOLE SIMILARE

Motivul pentru care Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu au mai apărut împreună la TV, după America Express

Andreea Damian

Terminator 6. Îți vine să crezi? Între aceste fotografii au trecut 27 de ani

Andreea Damian

Michelle Obama, apariție „sclipicioasă” în cizme de 4.000 de dolari

Andreea Damian

Depilarea cu ceară | Trei tehnici pentru a o face singură acasă

Andreea Damian

Documentarul despre lagărele de concentrare naziste produs de Netflix a supărat Polonia

Andreea Damian

Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey

Andreea Damian

Scrie un comentariu