Tabu
Image default
lifestyle

SINUCIDEREA studentei la teatru din Cluj! Galerie FOTO cu frumoasa blonda /Citeste mesajele de adio lasat de ANDREEA

Epidemie de sinucideri la Cluj! În ianuarie, un  student al Universităţii Babes Bolyai s-a sinucis în camera de cămin. De asemenea, un solist al Operei Maghiare  fost gasit de logodnica sa in baie, cu un cutit in inima. Szilard avea 31 de ani si, de curand, fusese operat pe cord, ceea ce il adusese in depresie acuta.
Un alt caz cutremurator o are ca protagonista pe o frumoasa studenta blonda de la Facultatea de Teatru, ANDREEA BUZAN. Tânăra din Bistriţa avea 20 de ani şi unii colegi din căminul XIV (din campusul universitar Haseu) spun că studenta ar mai fi încercat şi în trecut să-şi ia zilele. De această dată a şi reuşit. Colega ei de cameră a găsit uşa închisă şi muzica dată la maximum. Poliţiştii au spart uşa camerei şi au găsit-o pe studentă fără suflare. Tânăra a lăsat două bilete de adio. Într-unul dintre acestea, Andreea îi cerea iertare celei mai bune prietene. Melodia care se auzea cand politistii au intrat in camera era “Elect the Dead”, interpretata de Serj Tankian de la System of a Down.
“Emma, te iubesc. Iartă-mă pentru tot ce ţi-am făcut”, a scris studenta în bilet. Deja se speculeaza ca tanara ar fi fost indragostita fara speranta de colega ei. Pe pagina de Facebook, ANDREEA MARIA BUZAN scria că era interesată de femei şi îi plăcea trupa Red Hot Chili Peppers, se uita la serialul „Friends”. Ca filme, prefera „The Social Network Movie”, „The Girl With The Dragon Tattoo”, „My Little Princess” și „My Lovely Bones”.
“Se întâmplă foarte des să se arunce ori de la balcon, ori de pe geam şi nu ştiu de ce. Am auzit de foarte multe cazuri”, a declarat o studentă cazată ]n acelaşi cămin. Intr-un alt bilet, ANDREEA a scris: “Am chemat moartea cu disperare și în final am îmbrățișat-o”.
Ultima postare a Andreei pe Facebook este de vineri, 30 martie, când scria “Promit că data viitoare voi face greşeli mai bune“.

ARTICOLE SIMILARE

Loreen (Suedia) a castigat EUROVISION: Am avut dreptate!!! MANDINGA – locul 12…

Freida Pinto, noua Bond girl?

realitatea

CNN: Medicul lui Michael Jackson i-a administrat medicamentul fatal

realitatea

Spice Girls se re-reunesc fara Victoria!

realitatea

Angelina Jolie, rolul principal în “Cleopatra”

realitatea

Kate Moss pozează nud pentru iubitul ei

realitatea

1 comentariu

Ce FRUMOASA era studenta blonda la teatru din CLUJ care s-a sinucis! Galerie FOTO cu ANDREEA BUZAN | Bucatarescu 3 April 2012 at 10:51

[…] ANDREEA MARIA BUZAN avea 20 ani camd s-a hotarat sa-si puna capat zilelor, pare-se pe un fond psihotic al unei iubiri neimpartasite pentru colega sa de camera, Emma. ANDREEA BUZAN era o frumusete blonda, studenta la Teatru. Mai multe detalii despre sinuciderea frumoasei ANDREEA BUZAN gasiti AICI: https://www.tabu.ro/sinucidere-studenta-cluj/ […]

Răspunde

Scrie un comentariu