Tabu
Image default
CULTURE

Workshop: “Relatii constiente”

Workshop sustinut de Dr Nicoleta Svârlefus– consilier de dezvoltare personala si spiritual certificat, astrolog, speaker inspirational.

Acest  workshop se adreseaza atat celor aflati intr-o relatie, cat si celor care isi doresc una, intrucat, in ambele cazuri, cursul lucreaza asupra programelor vechi, blocajelor, cauzelor subtile ale tiparelor repetitive experimentate in relatii de-a lungul vremii. Te ajuta sa capeti o noua viziune, sa transformi perceptia, sa privesti neajunsurile ca pe oportunitati, sa te desprinzi de trecutul tau sau al parintilor in ce priveste relatiile, sa deblochezi si sa cresti iubirea existenta.

Cum sa ma apropii de partenerul meu?
Cum sa renunt la judecati?
Cum sa accept alegerile partenerului si sa-l accept pe el asa cum este?
De ce ma simt singur/a?
Cum pot gestiona durerea aferenta certurilor din cuplu?
Ce rol are partenerul meu in cresterea si dezvoltarea mea?
Cum sa dau un sens mai profund unei relatii?
Ce rol au relatiile in viata mea?
Cum sa ma separ de partener, fara resentimente?
Cum sa vad darurile experientelor relationale?
Cum sa fiu in pace si sa transform ostilitatea in compasiune?
Cum sa ma deschid catre iubire, in orice situatie?

Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile care se vor dezbate pe parcursul workshopului.

“Relatia este invatatorul, ghidul, care te ajuta sa te vezi pe tine in cat mai multe forme si sa ajungi in straturi tot mai profunde ale fiintei tale. Daca te deschizi catre a primi darurile unei relatii, desi uneori acestea vin la pachet cu durere, daca esti gata sa explorezi programele vechi pe care le duci cu tine, vei invata sa te iubesti si sa-ti iubesti partenerul tot mai mult.
De asemenea, mitul iubirea nu dureaza este o scuza foarte buna pentru a ne inchide inimile si a renunta la munca noastra de evolutie si crestere prin relatii. Daca oricum nu dureaza, ce rost are? Atunci de ce sa ne mai dorim relatii, de ce sa ne mai luam astfel de anagajamente?
Eu cred cu toata fiinta ca iubirea dureaza si se transforma, fiind simtita in noi si noi feluri, numai cand esti dispus sa-ti deschizi inima, chiar si in fata durerii, cand esti gata sa te privesti prin prisma experientelor in doi, cand esti dispus sa folosesti totul pentru transformare si purificare” afirma cu tarie Dr Nicoleta Svârlefus.

Daca simti ca e momentul sa-ti transformi relatia si sa o primesti cu mai multa iubire, acceptare si bucurie, esti asteptat in data de 11 august 2012, in Bucuresti,  la workshopul sustinut de Dr Nicoleta Svârlefus.

Formularul de inscriere se poate solicita la adresa: [email protected] sau la numarul de telefon : 0758 088 168  Isabela Cosneanu (responsabil inscrieri si organizator workshop)

ARTICOLE SIMILARE

Avantaj Consulting te asteapta la cursuri!

realitatea

Bucurestiul in weekend-ul prelungit 30 noiembrie – 4 decembrie

realitatea

Stevie Wonder va suferi o intervenție medicală majoră

Andreea Damian

În ianuarie, pixelii rup pelicula la Union! – Retrospectiva Kinofest

realitatea

Superconcurs VUNK! Testează formula fericirii la 31013 # asasishow

Sărbătoritul zilei

realitatea

Scrie un comentariu