Home > Agenda > Love Building: află cum poţi repara dragostea în 7 zile!

Love Building: află cum poţi repara dragostea în 7 zile!

Love Building, o comedie românească ce va putea fi urmărită în toate cinematografele din ţară începând cu data de 13 septembrie 2013 s-a dovedit a fi cel mai ambiţios proiect al şcolii Actoriedefilm.ro

După ce a regizat opt scurtmetraje și trei filme de mediu metraj, cu care a participat la peste 50 de festivaluri de film, Iulia Rugină debutează pe marile ecrane cu filmul de lungmetraj Love Building.

Alături de  Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol în rolurile principale, debutează alte 31 de tinere talente ale şcolii Actoriedefilm.ro. O producție cinematografică independentă, realizată doar cu sprijin financiar privat, comedia Love Building a fost prezentată până în momentul de față în competiția și în secțiunea Zilele Filmului Românesc, din cadrul Festivalului International de Film Transilvania (TIFF 2013), obținând Premiul Publicului și Mențiunea Specială a Juriului la Festivalul B-EST.

Acțiunea filmului Love Building este plasată într-o tabără menită să “repare” relații de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de trei pshihoterapeuți și traineri ai taberei, încearcă să-și reconstruiască poveștile de dragoste. Pe parcursul a 7 zile, participanții trec prin diverse etape ale reparării relațiilor lor.  Dar cei trei traineri meniți să îi asiste au propriile lor probleme, iar lucrurile scapă încet încet de sub control. Într-o cursă continuă către “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, se ridică o singură întrebare: “Poți să repari dragostea în 7 zile?”.

,,Love Building nu își propune să vină cu nimic nou în materie de limbaj cinematografic, nu e un film de autor și nu reprezintă vreo piatră de hotar în evolutia mea regizorală. E doar un film simplu, cald, sincer care vorbește despre lucruri pe care le-am trăit cu toții și pe care o să le tot trăim cât o să existe universul. E genul de film care ar putea să te facă să râzi, să plângi, să ai gol în stomac și un zâmbet amar pe buze când se termină. Cam ca o relație…” spune Iulia Rugină despre primul ei film de lungmetraj.

Articole asemanatoare
Dragoș Bucur este bolnav! Ce a pățit actorul
Mădălina Ghenea
Motivul pentru care Mădălina Ghenea nu a venit la premiera filmului „Urma”
Exclusiv! Dragos Bucur pe terenul TABU
Bătălia filmelor 1

Comenteaza acest articol

Love Building: află cum poţi repara dragostea în 7 zile!

by   1 min
0