Home > Agenda > stiri > Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!

Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!

“La naiba, am ales numai barbati nepotriviti!” declara revoltata Jennifer Lopez miercuri seara, la premiera show-ului “American Idol”. Cantareata, in varsta de 45 de ani, a avut numai relatii esuate precum fostul sot Marc Anthony, fostul logodnic Ben Affleck si recent, tanarul dansator Casper Smart. Avand constant ghinion in dragoste, aceasta a spus ca va lua o pauza de la intalniri pentru o perioada.

“Sunt o iubita grozava! Si pot fi si o sotie buna! Insa acum prefer sa ma concentrez doar pe mine insami, simt ca am nevoie de acest lucru .” In 2004, J-lo si-a scris biografia, care dezvaluie amanunte dureroase din divortul ei cu Marc Anthony, precum si revelatia pe care a avut fata de abuzul emotional, desi nu a spus in mod specific daca, si cine a abuzat-o.

In cartea sa True Love, Lopez a spus ca nu s-a ales cu un ochi invinetit sau cu o buza sparta, dar ca in fiecare relatie pe care a avut-o s-a simtit abuzata mental, emotional si verbal. Aceasta a mai declarat ca stie pe propria-i piele ce inseamna sa iti scada respectul de sine din cauza felului cum te trateaza cel iubit.

Articole asemanatoare
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez părăsește America. E timpul să-și îndeplinească VISUL
relații
Au descoperit cuplurile care trăiesc separat secretul unei relații fericite?
Studiu: în zonele cu venituri mici, bărbații au o sănătate mentală mai precară decât femeile
Versace
Celebra rochie verde Versace, în centrul unui nou scandal

Comenteaza acest articol

Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!

by   1 min
0