Home > Agenda > stiri > Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!

Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!

“La naiba, am ales numai barbati nepotriviti!” declara revoltata Jennifer Lopez miercuri seara, la premiera show-ului “American Idol”. Cantareata, in varsta de 45 de ani, a avut numai relatii esuate precum fostul sot Marc Anthony, fostul logodnic Ben Affleck si recent, tanarul dansator Casper Smart. Avand constant ghinion in dragoste, aceasta a spus ca va lua o pauza de la intalniri pentru o perioada.

“Sunt o iubita grozava! Si pot fi si o sotie buna! Insa acum prefer sa ma concentrez doar pe mine insami, simt ca am nevoie de acest lucru .” In 2004, J-lo si-a scris biografia, care dezvaluie amanunte dureroase din divortul ei cu Marc Anthony, precum si revelatia pe care a avut fata de abuzul emotional, desi nu a spus in mod specific daca, si cine a abuzat-o.

In cartea sa True Love, Lopez a spus ca nu s-a ales cu un ochi invinetit sau cu o buza sparta, dar ca in fiecare relatie pe care a avut-o s-a simtit abuzata mental, emotional si verbal. Aceasta a mai declarat ca stie pe propria-i piele ce inseamna sa iti scada respectul de sine din cauza felului cum te trateaza cel iubit.

Articole asemanatoare
sarcinile
Aproape jumătate dintre bărbați cred că sarcinile casnice sunt împărțite egal. Femeile îi contrazic
Bărbații își evită colegele de birou în urma mișcării #MeToo
meghan markle
Meghan Markle, în cursa pentru un nou titlu. Rivalele sale sunt Rihanna și Kim Kardashian
Paradoxul pierderii fertilității în căutarea perfecțiunii masculine

Comenteaza acest articol

Jennifer Lopez a ales numai barbati nepotriviti!

by   1 min
0