Tabu
lifestyle

Primul bolnav de EBOLA din Romania?!

Un barbat de 33 ani din Galati, care s-a intors pe 18 octombrie din Guineea Ecuatoriala, una dintre cele trei tari din Africa de Vest afectate de epidemia Ebola.

Barbatul a fost trimis marti, de urgenta, cu o ambulanta de la Spitalul de Boli Infectioase Galati catre Spitalul Victor Babes din Bucuresti. “Este vorba de un pacient care a fost diagnosticat cu malarie la Bucuresti, dar s-a externat pe propria raspundere si s-a intrors in Galati. I s-a facut din nou rau si pacientul sustine ca el nu crede ca ar fi malarie, deoarece a mai avut opt episoade ale bolii si cunoaste simptomele. Acum sustine ca ar avea o gripa, dar si Ebola se manifesta ca o gripa, ce-i drept. Il
transportam la Bucuresti, la Victor Babes, pentru a se stabili diagnosticul cu certitudine”
, a precizat asistenta Valentina Tonita, de la Serviciul Judetean de Ambulanta Galati, pentru Agerpres.

Echipajul care efectueaza transportul este imbracat in costume speciale de protectie, pentru a nu lua in niciun fel contact cu pacientul.

Barbatul lucreaza in constructii, iar de cand s-a intors la Galati e sigur ca a intrat in contact cu parintii sai, informeaza Agerpres.

Autoritatile sanitare galatene au refuzat sa comunice un punct de vedere detaliat pana la stabilirea unui diagnostic exact al pacientului.

ARTICOLE SIMILARE

Infant UNO: O minune, UN suras, UN copil fericit

Arnold Schwarzenegger are grijă de găini

realitatea

Matthew McConaughey are un băiețel

realitatea

Micuta Picasso. Picteaza de la 2 ani, iar un tabloul al ei se vinde cu 10.000 $

Lady GaGa, acuzată că a furat banii destinaţi victimelor cutremurului din Japonia

realitatea

UITE cât de frumoasă e SOŢIA LUI DEZBRĂCATU!

1 comentariu

Scrie un comentariu