Home > Fără categorie > Kim Kardashian divorţează! – Vezi ce au declarat cei doi soţi după apariţia anunţului în presă

Kim Kardashian divorţează! – Vezi ce au declarat cei doi soţi după apariţia anunţului în presă

Kim Kardashian şi Kris Humphries divorţează. Anunţul a fost făcut de site-ul TMZ care a ajuns în posesia documentelor oficiale de divorţ depuse de Kim Kardashian, iar informaţia a fost apoi confirmată de Ryan Seacrest de la E!. Motivul, evident, nepotrivire de caracter.

Surse apropiate celor doi au declarat pentru TMZ că neînţelegerile au apărut pentru că viitori foşti soţi nu au putut cădea de acord asupra locului unde urmau să locuiască. Kris îşi dorea să se mute în Minnesota, iar Kim voia să rămână în California.

Kim şi Kris au devenit un cuplu în luna decembrie a anului trecut şi s-au căsătorit în urmă cu 72 de zile, evenimentul fiind îndelung mediatizat.

Ulterior apariţiei informaţiei legate de divorţ KIm Kardashian a făcut şi ea o declaraţie de presă: “După ce m-am gândit bine, am luat decizia de a pune capăt căsniciei mele. Sper că toată lumea să înţeleagă că nu a fost o decizie uşoară. Speram ca acest mariaj să dureze pentru totdeauna, dar uneori lucrurile nu merg aşa cum am vrea noi. Vom rămâne prieteni şi ne dorim tot binele unul celuilalt.”.

De cealaltă parte, Kris a mărturisit că nu îşi doreşte divorţul: “Îmi iubesc soţia şi sunt devastat de faptul că a intentat divorţ. Sunt dispus să fac orice pentru a afce ca lucrurile să meargă!”.


Comenteaza acest articol

Kim Kardashian divorţează! – Vezi ce au declarat cei doi soţi după apariţia anunţului în presă

by realitatea   1 min
1