Home > Lifestyle > Stiri > RAMONA GABOR cu val islamic! FOTO

RAMONA GABOR cu val islamic! FOTO

Desi TABU a surprins-o pe Ramona Gabor la Istanbul, trecand pe langa Moscheea Albastra insotita de un barbat turc (despre care ea sustinea ca ar fi un ghid!), se pare ca mezina familiei Gabor lucreaza în Dubai. Plecată la începutul anului ca hostessă angajata de un hotel de lux,, bruneta a crezut că l-a prins pe Dumnezeu (sau pe Allah!) de-un picior:  salariu mare, muncă uşoară,  lux exorbitant şi bărbaţi dintre cei mai  bogaţi de pe planetă.

Realitatea însă s-a dovedit a nu fi cea visată! Ramona Gabor apare în câteva fotografii postate pe contul ei de Facebook teribil  de schimbată, mai ales datorită vălului islamic care îi acoperă corpul. Alături  de una dintre poze, în care bruneta pare că aşteaptă într-o staţie, ea scrie:  “Mă supun regulilor”.

Aşa că din diva podiumurilor de prezentare de lenjerie intimă din  România, Ramona Gabor a ajuns o femeie care trebuie să poarte chador-ul (chiar  dacă nu tot timpul), iar atâta timp cât se află în Dubai, trebuie să respecte  regulile vestimentare ale acestui stat musulman, care nu permite dezvelirea nici  măcar parţială a nurilor.

Mai mult: TRANSFORMARE ULUITOARE! Înainte era regina cluburilor din România, acum Ramona Gabor merge ACOPERITĂ DE VĂL ISLAMIC! FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
ramona si monica gabor
O nouă dramă pentru surorile Ramona și Monica Gabor
De ziua ei, Ramona Gabor a primit diamant de 100.000 de euro de la iubitul arab
Fanii au ras de Ramona Gabor pe Facebook! Ce au putut sa-i spuna!
Arabul Ramonei Gabor e putred de bogat

1 Response

  1. Alba

    Nu inteleg de ce atita atentie unei curve! Sint multe fete care lucreaza cu mintea si nu cu cea dintre picioare.Scirbos cind se promoveaza curvariea

Comenteaza acest articol

RAMONA GABOR cu val islamic! FOTO

by   1 min
1