Tabu
lifestyle

Sexualitatea NU este o temă TABU!

Sexualitatea este o temă de care toţi părinţii se lovesc în momentul în care copii lor cresc şi încep să pună întrebări. Deşi internetul oferă informaţiile de care avem nevoie într-un timp mult mai scurt, cititul pe tabletă, laptop sau smartphone, nu oferă un răspuns profesionist şi argumentat tinerilor care se lovesc de probleme de natură sexuală.

Aşadar, Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac, vine în sprijinul părinţilor pentru a le oferi soluţii extraordinar de importante în ceea ce priveşte comunicarea lor cu proprii copii. În acelaşi timp, workshop-ul urmăreşte pregătirea părinţilor pentru acceptarea importanţei debutului vieţii sexuale şi înţelegerea propriilor reacţii psihice ca răspuns la o viaţă sexuală neechilibrată . Deşi timpul zilelor noastre a luat parcă noi valenţe, iar adulţii sunt mult prea ocupaţi să poarte astfel de discuţii şi preferă să paseze problema ca fiind de datoria şcolii, copii nu ar trebui să simtă aceeaşi grabă.

Workshop-ul este dedicat tuturor celor interesaţi să afle cum se comunică astfel de lucruri sau care doresc să înţeleagă importanţa unei vieţi sexuale echilibrate.

ARTICOLE SIMILARE

ALINA si CRISTI BORCEA au conturi false de Facebook pe care apar POZE NUD!

Sarah Jessica Parker: E mai bine să nu mă vedeți topless

realitatea

20.000 de euro pentru cine îl seduce pe David Beckham

realitatea

VEDETA din Romania care NU ARE pic de CELULITA

Mama Mădălinei Pamfile dezvaluie de ce si-a abandonat copilul

Zaruri și cărți, miercuri la Fratelli Studios

realitatea

Scrie un comentariu