Tabu
CULTUREPEOPLESlider

Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că OJ Simpson a fost distribuit inițial în filmul Terminator. Dar regizorul James Cameron a decis că nu era credibil ca „mașină de ucis”.

Într-un interviu pe care l-a acordat ziarului britanic The Independent, Schwarzenegger a spus că nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului, în pielea căruia revine pentru a cincea oară în Terminator: Dark Fate. „De fapt, OJ Simpson a fost primul ales să-l joace pe Terminator”, a spus starul. „Atunci, cumva [James Cameron] a simțit că nu era la fel de credibil pentru o mașină de ucis. Atunci m-au angajat. Asta chiar s-a întâmplat.”, a adăugat actorul de 72 de ani.

OJ Simpson, supranumit „The Juice”, actor și fostă stea a fotbalului american, a fost acuzat în 1994 pentru uciderea fostei lui soții, Nicole Brown Simpson, și a unui prieten de-al ei, un chelner, Ron Goldman. Ulterior a fost achitat.

Se pare să OJ Simpson trebuia să fie joace în Terminatorul din 1984. Totul era atât de bine pus la punct, încât Cameron a realizat chiar și un tablou după chipul și asemănarea lui. Schwarzenegger a dezvăluit că această lucrare de artă este în prezent atârnată în biroul său de acasă.

„Pe tabloul pe care îl am acasă – a fost pictat de Jim Cameron”, a explicat el. „Sub chipul meu este de fapt chipul lui OJ Simpson. Era deja pictat pe tablou, cu geaca de piele și arma în mână.” Actorul a continuat: „Am tabloul în biroul meu. Deci, dacă cineva ar da jos fața mea, dedesubt va fi OJ.”

Terminator: Dark Fate este regizat de Tim Miller (Deadpool) și îi reunește pe Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger pentru prima dată de la Terminator 2: Judgment Day, din 1991. Noul film, realizat ca parte a unei trilogii, este văzut ca o continuare directă a filmului Terminator 2: Judgment Day și le ignoră pe cele trei care i-au urmat.

Terminator: Dark Fate va fi lansat pe 1 noiembrie 2019.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată casa în care locuiește Liviu Vârciu cu familia lui. Vila de lux e dotată cu buncăr și o sală de cinema cu 8 locuri

Andreea Damian

Margherita a filmat videoclip de 15.000 de euro

Tabu Tabu

Sărbătoritul zilei

realitatea

Premiile BAFTA 2023. Marele premiat al galei, cu șapte trofee. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Cum arată Flavia Mihășan după ce și-a tăiat pleoapele. Transformare totală!

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 6 iulie!

realitatea

Scrie un comentariu