Tabu
Image default
CULTUREPEOPLESlider

Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului

Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că OJ Simpson a fost distribuit inițial în filmul Terminator. Dar regizorul James Cameron a decis că nu era credibil ca „mașină de ucis”.

Într-un interviu pe care l-a acordat ziarului britanic The Independent, Schwarzenegger a spus că nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului, în pielea căruia revine pentru a cincea oară în Terminator: Dark Fate. „De fapt, OJ Simpson a fost primul ales să-l joace pe Terminator”, a spus starul. „Atunci, cumva [James Cameron] a simțit că nu era la fel de credibil pentru o mașină de ucis. Atunci m-au angajat. Asta chiar s-a întâmplat.”, a adăugat actorul de 72 de ani.

OJ Simpson, supranumit „The Juice”, actor și fostă stea a fotbalului american, a fost acuzat în 1994 pentru uciderea fostei lui soții, Nicole Brown Simpson, și a unui prieten de-al ei, un chelner, Ron Goldman. Ulterior a fost achitat.

Se pare să OJ Simpson trebuia să fie joace în Terminatorul din 1984. Totul era atât de bine pus la punct, încât Cameron a realizat chiar și un tablou după chipul și asemănarea lui. Schwarzenegger a dezvăluit că această lucrare de artă este în prezent atârnată în biroul său de acasă.

„Pe tabloul pe care îl am acasă – a fost pictat de Jim Cameron”, a explicat el. „Sub chipul meu este de fapt chipul lui OJ Simpson. Era deja pictat pe tablou, cu geaca de piele și arma în mână.” Actorul a continuat: „Am tabloul în biroul meu. Deci, dacă cineva ar da jos fața mea, dedesubt va fi OJ.”

Terminator: Dark Fate este regizat de Tim Miller (Deadpool) și îi reunește pe Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger pentru prima dată de la Terminator 2: Judgment Day, din 1991. Noul film, realizat ca parte a unei trilogii, este văzut ca o continuare directă a filmului Terminator 2: Judgment Day și le ignoră pe cele trei care i-au urmat.

Terminator: Dark Fate va fi lansat pe 1 noiembrie 2019.

 

ARTICOLE SIMILARE

6 obiceiuri alimentare care îți distrug sistemul imunitar

Andreea Damian

Adelina Pestrițu a ajuns numai piele și os! De ce a slăbit vedeta?

Tabu Tabu

Cele cinci minciuni ale Prințului Harry și Meghan Markle din trailerul documentarului lor

Andreea Damian

Un fotograf a surprins o pasăre când își hrănea puiul cu un chiștoc de țigară

Andreea Damian

Andreea Esca a dezvăluit cum l-a descoperit pe Andrei Gheorghe

Andreea Damian

ROMANUL de 21 ani care va fi executat in Malaezia

Scrie un comentariu