Tabu
PEOPLESlider

Bianca Neagu din „Numai iubirea” s-a căsătorit religios. Cum a arătat în rochie de mireasă

Bianca Neagu din „Numai iubirea” s-a căsătorit religios cu Alin Croitoru în weekendul care a trecut. Evenimentul a avut loc în mare secret, însă prietenii au fost cei care i-au dat de gol pe îndrăgostiți.

După ce în iulie a avut loc cununia civilă, Bianca Neagu a îmbrăcat acum rochia albă de mireasă. În weekend s-a căsătorit religios cu Alin, partenerul ei de mai bine de 10 ani de zile. Tânăra în vârstă de 27 de ani nu a oferit până acum detalii despre eveniment, însă prietenii au dat-o de gol, scrie protv.ro. 

Imagine

Ei au postat în mediul online mai multe fotografii de la eveniment. Bianca Neagu apare în imagini la biserică, alături de Alin, soțul ei. Ea poartă o rochie lungă, tip sirenă, cu mănuși, iar mirele a optat pentru un costum negru, cu papion și cămașă albă.

În urmă cu mai mulți ani, Bianca Neagru spunea că nu a renunțat la actorie. „A trecut foarte mult timp de la Numai iubirea. Mă ocup cu mai multe lucruri, termin masterul pe logopedie. Nu am renunţat la actorie, este o pasiune a mea şi aş vrea să rămână aşa, să facă parte mereu din mine. Dar am vrut să merg şi pe partea asta de logopedie. Îmi plac foarte mult copiii, îmi place să lucrez cu ei pentru că avem o chimie aparte. Îmi doresc şi eu copii, însă momentan sunt tânără, oamenii nu-mi dau vârsta pe care o am. De șase ani şi jumătate am o relaţie cu Alin Croitoru, el fiind artist vizual.”

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Michelangelo, street artist avant la lettre pe străzile din Florența

Ciocîrlan

Cine e și cu ce s-a ocupat soția lui Chef Florin Dumitrescu înainte să se cunoască

Tabu Tabu

Smiley a rămas pieton. Motivul pentru care polițiștii i-au reținut permisul de conducere

Andreea Damian

Dan Bitman, scandal imens în avion. Ce s-a întâmplat la aterizare

Andreea Damian

Dido anunță primul turneu după 15 ani și un album nou în 2019

realitatea

STUDIU: trăim într-o galaxie zombie care a murit și a revenit la viață

realitatea

Scrie un comentariu