Tabu
LIFE & LOVE

4 zodii care se tratează singure după o decepție în dragoste

După o despărțire, anumite semne zodiacale au grijă de ele însele și își oferă alinare pentru a nu reintra în ciclul de emoții negative de despărțire pe care nu vor să le confrunte niciodată.

După pauză, probabil că vor dori să se răsfețe cu o schimbare de look sau un tratament spa. De obicei, se angajează în aceste activități pentru a redescoperi o parte din ei înșiși care a fost pierdută în timp ce se întâlneau cu fostul lor.

Activitățile de auto-alinare determină creierul acestor semne zodiacale să elibereze emoții de „se simte bine”, ceea ce îi face să prețuiască auto-îmbunătățirea și atenția față de sine.

Vezi aceste 4 zodii care se tratează cu un răsfăț extrem după ce le-a fost frântă inima.

Taur

Nimic nu-l face mai fericit decât cumpărăturile. Un Taur este înclinat să se transforme într-un cheltuitor și să cumpere articole ca să se simtă bine după ce a experimentat o decepție în dragoste. Se bucură de bogăția sa și asta nu i-a cauzat niciodată probleme. Prin urmare, banii ar putea face un Taur să se simtă bine cu privire la sănătatea sa mintală chiar și după o despărțire.

Balanța

O Balanță care se confruntă cu dureri de inimă se descurcă singură cu emoțiile sale și își ia timp pentru îngrijire de sine. Datorită tendinței sale de a cheltui în exces, Balanța va dori probabil să meargă la cumpărături de îndată ce se apropie de o despărțire. Se angajează frecvent în cumpărături impulsive și nu-i pasă de vânzări sau oferte, mai ales după o divizare.

Săgetător

Un Săgetător este gata să se răsplătească cu o vacanță sau o nouă experiență chiar și după o despărțire. Când relația sa se termină, probabil că va dori să se îndepărteze cât poate de ea pentru a putea petrece timp cu prietenii săi. Cei născuți sub acest semn zodiacal sunt aventuroși și extrovertiți și nu-i deranjează să călătorească imediat pentru a-și trata sănătatea mintală.

Vărsător

Pentru că sunt imprevizibili, Vărsătorii vor dori să facă ceva neașteptat după o despărțire. Cel mai probabil, aceștia intenționează să treacă printr-o schimbare completă, care ar putea include obținerea unei noi coafuri sau a unei noi culori, schimbarea garderobei și un slăbit. Acestor oameni le place să învețe despre noi tendințe și modele și nu-i deranjează să experimenteze ceva nou.

Semnele zodiacale menționate mai sus se mențin ocupate și active, răsfățându-se cu diverse activități pentru a uita de despărțire.

ARTICOLE SIMILARE

Cât de des mint bărbaţii în legătură cu mărimea bărbăţiei lor?

STATUTUL ORGASMIC se recunoaste dupa mers

TOP 10 calități ale bărbaților în viziunea femeilor

realitatea

Cele mai prefăcute zodii. Așa le recunoști și le eviți

Andreea Damian

Zodiile care nu știu să țină un secret. Ai mare grijă ce le spui

Andreea Damian

Am o relatie cu studentul meu

realitatea

Scrie un comentariu