Tabu
Image default
LIFE & LOVE

Cele mai prefăcute zodii. Așa le recunoști și le eviți

Lumea găzduiește un amestec de personalități. În timp ce unele sunt autentice, sincere și oneste, altele sunt cu două fețe și false. Standardele duble ale acestor oameni cu personalități false îi instigă să predice și să practice lucruri opuse în același timp. 

Fiind departe de realitate, ei explorează în mod obișnuit modalități de a se reinventa în ochii cuiva pe care doresc să-l impresioneze. Ei își ascund adevăratul sine, deoarece nu sunt dispuși să se accepte la un nivel mai profund. 

Deși s-ar putea să nu intenționeze întotdeauna să pară falși, ei își schimbă anumite aspecte ale personalității pentru a continua în carieră sau pentru a impresiona iubitul. Cel mai adesea, în încercarea lor de a deveni altcineva, își pierd unicitatea, individualitatea și simțul de sine. 

Gemeni

Nativii Gemeni sunt cei care pot uita cu ușurință de morala și valorile lor pentru a urca pe scara succesului. Uitându-și individualitatea, ei pot face orice pas viclean pentru a reuși la locul de muncă. Acest lucru poate duce cu ușurință la dispariția valorii lor de sine în acest proces, deoarece se comportă într-un mod inteligent. Gemenii se luptă adesea foarte mult să-și lase adevărata natură să curgă spontan. Ei au două personalități și sunt adesea pricepuți să-și mascheze motivațiile autentice. Ei ar putea să-ți ofere un zâmbet prietenos și să se comporte ca și cum le-ai fi prieten, dar ar putea să te critice la spate. Este o provocare să-i crezi având în vedere asta. Mai mult, dorința lor de a distra oamenii este ceea ce îi obligă să devină cineva care nu sunt. Fiind pasivi-agresivi și înșelători, ei sunt cei mai prefăcuți.

Scorpion

Analizând natura lor vicleană și secretoasă, Scorpionii se pot abate cu ușurință de la calea lor. Sunt foarte predispuși să imite oamenii din jurul lor. Uitând de partea sentimentală și pasională, ei tind să devină cu sânge rece atunci când cineva îi rănește. În orice situație de conflict, ei nu se opresc să se gândească dacă problema este a lor. Ei aruncă instantaneu întreaga vină pe altcineva. Ei vor fi pregătiți cu o apărare atunci când scoți la iveală cazurile în care s-au comportat necorespunzător. 

Săgetător

Săgetatorii sunt recunoscuti ca fiind cei mai analitici, logici și rezonabili oameni din zodiac. Odată ce un Săgetător este inspirat de cineva din punct de vedere profesional, ei tind să se comporte ca ei tot timpul. Ei chiar trec cu vederea propria identitate doar pentru a arăta o natură similară cu forța lor inspiratoare. Dacă îi confrunți, ei pot schimba subiectul, întârzie o conversație pentru mai târziu sau evită pur și simplu să aducă în discuție problema. Recunoscuți și ca ipocriții din zodiac, este în personalitatea unui Săgetător să spună ceva și să facă exact opusul a ceea ce sunt. Astfel, ei sunt adesea recunoscuți ca oameni cu două fețe. În general, fac asta pentru a impresiona pe cineva.

Vărsător

Persoanele cu acest semn zodiacal se prezintă ca fiind lipsite de inimă, înghețate și lipsite de emoții. A spune un lucru unei persoane în timp ce îi spui invers complet altuia îi vine în mod natural. Acest lucru vă poate oferi o percepție umbrită și confuză asupra lor. Vărsătorii sunt cei mai afectați oameni care nu vor să-și dezvăluie partea încurcată, deoarece îi face doar să se simtă slabi și vulnerabili.

 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Iubitul secret al SIMONEI HALEP: de ce familia jucatoarei ameninta!

Zodii compatibile. Iată cu ce semn zodiacal poți forma un cuplu în 2022

Andreea Damian

Fotografie SEXY postată de Loredana pe Facebook

Emily Ratajkowski protestează goală împotriva parlamentarilor care au adoptat legea anti-avort în Alabama

Andreea Damian

6 reguli care îți protejează relația și jobul atunci atunci când te vezi cu un coleg de muncă

Andreea Damian

Cinci întrebări şi răspunsuri despre dependenţa de sex

realitatea

Scrie un comentariu