Tabu
LIFE & LOVE

5 lucruri uimitoare pe care nu le știați despre sâni

În 2008 guvernul vietnamez se gândea destul de serios să interzică femeilor cu circumferința sânilor sub 72 de centimetri să conducă motociclete. Singura explicație a venit de la Ministerul Sănătății care susținea că prin această lege își dorește ca femeile respective să rămână sănătoase și intacte. Noi nu înțelegem această treabă, așa că e mai plauzibilă varianta conform căreia domnii din Guvern își doreau ca mojoritatea conaționalelor lor să-și facă implanturi mamare. După cum probabil știți, majoritatea sânilor asiatici sunt extrem de mici. Până la urmă legea nu a fost votată.

Sunt absolut sigur că habar n-aveați că vă puteți mări sânii fără a vă opera în vreun fel anume. Doctorul Hideto Tamabechi a descoperit o metodă de a mări sânii doar cu ajutorul unei melodii. Åži nu o melodie oarecare, ci o sonerie din telefonul mobil. Tamabechi s-a ocupat timp de mulți ani de studiul celor două pasiuni ale lui, sânii și sunetele, iar în 2008 a scos pe piață tonul de telefon "Rocky Melon"(pepenele stâncos) care e capabil să mărească bustul. Melodia conține sunete subliminale asemănătoare plânsetului de nounăscut. Una dintre doamenele care au încercat această metodă a declarat că circumferința sânilor i s-a mărit cu 2,5 centimetri.

Sânii te pot salva de la închisoare. Cel puțin așa s-a întâmplat în cazul Serenei Kozakura care în 2007 a fost arestată pentru că a spart și devastat locuința unui domn. Kozakura nici măcar nu a avut nevoie de avocat ca să scape de temniță. Persoana care devastase apartamentul făcuse o gaură în ușa de la intrarea în locuință, iar Serena le-a demonstrat fizic judecătorilor că ea și sânii ei cu circumferința de 112 centimetri nu ar fi încăput niciodată prin gaura respectivă. Astfel, atât ea, cât și podoabele ei, trăiesc acum în libertate.

Cel mai probabil, toată lumea a văzut "Total Recall-ul" lui Arnold Schwarzenegger și își amintește de prostituata cu trei sâni din film. Ei bine, filmul era SF, dar toată treaba asta cu trei sâni există. E, evident, o anomalie și se întâmplă destul de rar, din păcate sau din fericire. Fenomenul se numește polimastie sau sâni supranumerari și de obicei se manifestă după după vârsta pubertății. Poziționarea celui de-al treilea sân este de cele mai multe ori între ceilalți doi, dar sunt cazuri în care a apărut și prin alte părți.

Åži nu în ultimă instanță, sânii pot salva vieți. S-a întâmplat chiar aici lângă noi, la Ruse. O femeie implicată într-un accident auto a rămas în viață doar datorită implanturilor de  silicon extrem de generoase de care dispunea. Acestea s-au spart în interiorul sânilor, dar organele interne ale femeii au scăpat tefere și nevătămate. "Specialiștii" au sugerat că acest accident ar trebui să fie o sursă de inspirație pentru toate femeile in lume care ar trebui sp își facă toate implanturi mamare.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie să faci dacă ai decis să încerci sodomia

Tabu Tabu

Ce schimbare majoră are loc în corpul tău după ce renunți la pilulă. Răspunsul te va surprinde

Andreea Damian

Studiu: sânii femeilor sunt “prima fixație” a bărbaților

realitatea

Orgasmul clitoridian sau vaginal: 3 obiceiuri care interferează cu plăcerea

Andreea Damian

De ce bărbaţii sunt atraşi de sâni?

Topul celor mai frumoase zodii – și cea mai atractivă caracteristică a fiecăreia

Andreea Damian

Scrie un comentariu