Tabu
LIFE & LOVE

Cele mai insuportabile zodii. Devin extrem de solicitante când sunt bolnave

Unele semne consideră că este extrem de dificil să se odihnească atunci când nu sunt bine. Își privesc perechea cu ochi rugători și le cer toată dragostea și atenția.

Unul dintre cele mai rele sentimente din lume este să-ți vezi iubitul bolnav și să te simți neputincios în timp ce îl observi cum se chinuie. Ar trebui să fii conștient de faptul că există și alte opțiuni în afară de a-ți întreba partenerul cum se simte dacă experimentezi asta cu iubitul tău. La urma urmei, dragostea adevărată este să ai grijă de oameni atunci când nu se simt bine. 

De fapt, există unele zodii care cer partenerilor lor să facă tot ce le stă în putință pentru a le ridica moralul atunci când sunt bolnavi. Aceștia sunt oamenii cărora, de obicei, este plictisitor să fie bolnavi în pat. S-ar putea să fie prea distrași de jocuri sau de urmărirea emisiunilor preferate atunci când sunt țintuiți în pat. Cu toate acestea, ei se comportă insuportabil, deoarece vor ca toată durerea să dispară cu gesturi de dragoste. 

Pești

Este greu pentru cineva să fie bolnav. De cele mai multe ori, îngrijorarea cu privire la îmbunătățirea lucrurilor le va înrăutăți starea. Acesta este motivul pentru care Peștii au o listă lungă de cerințe de la partener atunci când nu se simt bine. Ei vor să fie cocoloșiți și speră că iubitul îi va îmbrățișa și va întreba dacă vasele sunt încă nespălate. Ei vor ca artenerul să cerceteze dacă pot să le spele hainele, să plimbe câinele sau să ofere ajutor pentru alte treburi. Peștii știu că se vor putea odihni mai mult dacă partenerul lor întreabă despre mai multe modalități de a-i ajuta. Tot ce puteți face pentru a crea un mediu relaxat și confortabil pentru acest semn de apă va ajuta foarte mult la reabilitarea lor.

Leu

Toată lumea urăște să se simtă rău. Și Leii par să creadă că se simt cel mai rău. Când Leul este bolnav, ei cred că partenerii lor au ocazia ideală să arate cât de mult le pasă de ei. Vor să fie susținuți și să li se ofere cadouri. Mulți Lei consideră că aceste gesturi sunt obligatorii și pot acorda partenerului lor un tratament. Iubitul lor ar putea face aranjamente pentru o noapte minunată, unde pot viziona câteva filme – pe care Leul le poate alege. Fără presiune sau stres, ci pur și simplu o îmbrățișare și o mulțime de sărutări. Supa ar trebui să fie inclusă în orice pachet de îngrijire pe care îl trimit unui Leu. Leul se va simți mai bine datorită atmosferei confortabile pe care o pot oferi supa și confortul.

Fecioara

Chiar dacă Fecioara și iubitul ei sunt într-o relație la distanță, vrea ca partenerul să ia în considerare modalități de a o înveseli. Fecioara așteaptă mesaje în care să i se spună că e interesantă, chiar dacă nu sunt împreună fizic. Trimiterea mesajelor va avea, fără îndoială, un impact, deoarece Fecioara este o persoană care are nevoie de cuvinte de afirmare. Va aprecia, fără îndoială, cuvintele amabile pe care iubitul le folosește.

Rac

Fiind un perpetuu supragânditor, acest semn zdiacal adăpostește o mulțime de temeri cu privire la boala lor. Racul bolnav s-ar putea să nu se simtă la fel ca înainte de a se îmbolnăvi. De asemenea, partenerul lor sănătos ar putea să nu se poată adapta la schimbările din programul Racului. Presiunea ar putea distruge percepția ambelor părți despre „în boală și în sănătate”, cu excepția cazului în care acestea sunt pe deplin angajate unul față de celălalt. Așadar, Racul cere să fie răsfățat de partener, care le poate trimite un pachet plin cu jocuri de societate, prăjiturile lor preferate sau lumânări. Poate chiar și niște alimente sănătoase ar putea face ziua unui Rac mai plăcută. 

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai puternice 4 zodii din astrologie. Ies învingătoare chiar și din cea mai periculoasă situație

Andreea Damian

Cea mai sexy poliţistă! Mama Antoniei

ADELA POPESCU – primul pictorial sexy! FOTO

Roboții sexuali cu „erori de codificare” predispuși „să stranguleze oamenii”

realitatea

Dezvaluiri incredibile despre culisele de la BURLACITA! Acuzatii grave!

Sherlyn Chopra, prima indianca in PLAYBOY, amenintata cu moartea

Scrie un comentariu