Tabu
LIFE & LOVE PEOPLE Slider

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Spice Girls

Mel B de la Spice Girls spune că-și duce noii iubiți la medic înainte de a întreține relații sexuale cu ei. Vedeta în vârstă de 44 de ani a explicat că face acest lucru cu noii ei iubiți pentru a se asigura că nu au boli cu transmitere sexuală.

„Consider că este important să porți această conversație înainte să întreții relații sexuale. Eu am făcut-o. Am avut mai multe întâlniri și când am văzut că lucrurile se îndreaptă în acea direcție le-am spus să mergem la clinică”, a spus cântăreața. Mai mult, spune că întotdeauna are un pachet de prezervative în poșetă. Cine știe când are nevoie?

Melanie Brown, cunoscută ca Mel B de la Spice Girls, s-a aflat în centrul unui mic scandal în urmă cu câteva luni, după ce a declarat că a avut o aventură cu colega ei, Geri Horner. Dezvăluirile au fost făcute în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan’s Life Stories“.

„O să mă urască că am recunoscut asta pentru că ea este acum la casa ei, dar nu a fost ceva serios. Eram cele mai bune prietene, s-a întâmplat pur şi simplu“, a spus artista. „S-a întâmplat pur şi simplu şi am râs despre asta şi asta a fost”, a mai spus Mel B, adăugând că Geri are „sâni frumoși”.

Piers Morgan a rămaș șocat de cele auzite și a întrebat-o pe invitata sa dacă au mai făcut sex și după aceea, dar Mel B a negat. „Asta e o bombă. N-ai mai povestit asta niciodată, aşa-i? Oamenii vor fi fascinaţi“, i-a spus jurnalistul. „Da, şi am spus-o acum, cred că Geri mă va ucide. Şi soţul ei“, a replicat cântăreața.

ARTICOLE SIMILARE

TOP 10 celebrităţi surprinse în ipostaze neobişnuite

realitatea

Spider-Man: Departe de casă – anunță încasări preconizate de cel puțin 1 miliard de dolari

realitatea

Secretul bine păzit al lui Kelly Osbourne. Cum a slăbit 39 de kilograme

Andreea Damian

Lucruri pe care trebuie să le știi înainte să îți faci un tatuaj alb

Andreea Damian

Madonna, amendă colosală de la Guvernul rus

Andreea Damian

Reteta dietetica – Dovlecei cu carne la gratar!

realitatea

Scrie un comentariu