Tabu
LIFE & LOVEPEOPLESlider

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Mel B de la Spice Girls spune că-și duce noii iubiți la medic înainte de a întreține relații sexuale cu ei. Vedeta în vârstă de 44 de ani a explicat că face acest lucru cu noii ei iubiți pentru a se asigura că nu au boli cu transmitere sexuală.

„Consider că este important să porți această conversație înainte să întreții relații sexuale. Eu am făcut-o. Am avut mai multe întâlniri și când am văzut că lucrurile se îndreaptă în acea direcție le-am spus să mergem la clinică”, a spus cântăreața. Mai mult, spune că întotdeauna are un pachet de prezervative în poșetă. Cine știe când are nevoie?

Melanie Brown, cunoscută ca Mel B de la Spice Girls, s-a aflat în centrul unui mic scandal în urmă cu câteva luni, după ce a declarat că a avut o aventură cu colega ei, Geri Horner. Dezvăluirile au fost făcute în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan’s Life Stories“.

„O să mă urască că am recunoscut asta pentru că ea este acum la casa ei, dar nu a fost ceva serios. Eram cele mai bune prietene, s-a întâmplat pur şi simplu“, a spus artista. „S-a întâmplat pur şi simplu şi am râs despre asta şi asta a fost”, a mai spus Mel B, adăugând că Geri are „sâni frumoși”.

Piers Morgan a rămaș șocat de cele auzite și a întrebat-o pe invitata sa dacă au mai făcut sex și după aceea, dar Mel B a negat. „Asta e o bombă. N-ai mai povestit asta niciodată, aşa-i? Oamenii vor fi fascinaţi“, i-a spus jurnalistul. „Da, şi am spus-o acum, cred că Geri mă va ucide. Şi soţul ei“, a replicat cântăreața.

ARTICOLE SIMILARE

Premieră regală pentru ultimul film „James Bond” cu Daniel Craig

Andreea Damian

Fanii Philadelphia 76ers sunt convinși că echipa a fost eliminată din cauza blestemului Kardashian

realitatea

Victoria Beckham, totul despre stilul ei vestimentar

Andreea Damian

Premiile Oscar 2021. „Mank”, cele mai multe nominalizări. Lista completă a candidaţilor

Andreea Damian

Fotografie Cristiana Apostol – Despre utilitate

realitatea

Alexandra Ocasio-Cortez l-a făcut pe șeful Facebook – Zuckerberg să se bâlbâie în timpul unei audieri

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu