Home > Sex-Relatii > Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

Spice Girls

Mel B de la Spice Girls spune că-și duce noii iubiți la medic înainte de a întreține relații sexuale cu ei. Vedeta în vârstă de 44 de ani a explicat că face acest lucru cu noii ei iubiți pentru a se asigura că nu au boli cu transmitere sexuală.

„Consider că este important să porți această conversație înainte să întreții relații sexuale. Eu am făcut-o. Am avut mai multe întâlniri și când am văzut că lucrurile se îndreaptă în acea direcție le-am spus să mergem la clinică”, a spus cântăreața. Mai mult, spune că întotdeauna are un pachet de prezervative în poșetă. Cine știe când are nevoie?

Melanie Brown, cunoscută ca Mel B de la Spice Girls, s-a aflat în centrul unui mic scandal în urmă cu câteva luni, după ce a declarat că a avut o aventură cu colega ei, Geri Horner. Dezvăluirile au fost făcute în timpul filmărilor pentru show-ul TV „Piers Morgan’s Life Stories“.

„O să mă urască că am recunoscut asta pentru că ea este acum la casa ei, dar nu a fost ceva serios. Eram cele mai bune prietene, s-a întâmplat pur şi simplu“, a spus artista. „S-a întâmplat pur şi simplu şi am râs despre asta şi asta a fost”, a mai spus Mel B, adăugând că Geri are „sâni frumoși”.

Piers Morgan a rămaș șocat de cele auzite și a întrebat-o pe invitata sa dacă au mai făcut sex și după aceea, dar Mel B a negat. „Asta e o bombă. N-ai mai povestit asta niciodată, aşa-i? Oamenii vor fi fascinaţi“, i-a spus jurnalistul. „Da, şi am spus-o acum, cred că Geri mă va ucide. Şi soţul ei“, a replicat cântăreața.

Articole asemanatoare
Spice Girls
Se pregătește un nou film despre trupa Spice Girls. Și va fi animat!
spice girls
Fosta membră Spice Girls doreşte să-și lanseze propria linie de jucării sexuale
Spice Girls
Trupa Spice Girls anulează turneul mondial
mel b
Mel B a dezvăluit că a făcut sex cu o colegă din trupa Spice Girls

Comenteaza acest articol

Membra Spice Girls care-și duce iubiții la medic înainte de a întreține relații intime

by Andreea Damian   1 min
0