Tabu
Image default
CULTURESlider

„Eu sunt inevitabil”: acesta este enunțul campaniei Trump – copiat după Thanos din Avengers

Campania oficială a lui Trump War Room distribuie videoclipuri pe rețelele sociale suprapunându-i fața peste cea a personajului negativ, Thanos din Avengers – Marvel.

„Democrații pot să facă orice-și doresc”, zice echipa din spatele campaniei. „Realegerea președintelui Trump este inevitabilă.” Prin această paralelă se pare că până și echipa lui Donald Trump crede că acesta este aplecat spre genocid, preocupat să distrugă jumătate din viața din univers. Căci această alăturare a celor doi nici măcar nu este o critică din partea mass-mediei ci felul în care se percepe președintele și felul în care-l percepe la rândul ei, echipa sa.

Videoclipul este mai ales despre cum lideri democrați, cum ar fi Nancy Pelosi, Adam Schiff și Jerry Nadler, dispar la fel ca cei care se luptau cu Thanos în film. Și dacă nu ajungea filmul în cauză, mai există și acest aspect – secvența aleasă de mărețele creiere care se ocupă de campania lui Trump este oricum o alegere ciudată, căci în film, ea se petrece cu doar câteva secunde înainte ca Thanos să-și dea seama că urmează să fie învins.

Printre criticii care au subliniat aceste multe probleme cu analogia a fost și Jim Starlin, artistul care a creat personajul lui Thanos în anii ’70. “După sentimentul meu inițial de șoc să văd că acest prost se folosește de creația mea pentru a-și mângâia ego-ul său infantil, m-a lovit și mai tare faptul că liderul țării mele și al lumii libere se bucură de fapt să se compare cu un criminal în masă”, a postat Starlin pe Instagram.

 

ARTICOLE SIMILARE

Motivul halucinant pentru care Tom Cruise refuză să-și vadă fiica biologică

Andreea Damian

Vedete nascute pe 26 august!

realitatea

Cum influențează decepțiile în dragoste comportamentul de cumpărare

Andreea Damian

Studiul care dă fiori! Cât rezistă, de fapt, coronavirusul pe suprafeţe și în aer

Andreea Damian

Quentin Tarantino nu va cenzura Once Upon a Time la Hollywood pentru China

realitatea

Stiai ca mestecatul de coca este traditional in Anzi?

realitatea

Scrie un comentariu