Home > Agenda > Ce sa faci in timp ce iubitul tau se uita la meciurile Euro 2016

Ce sa faci in timp ce iubitul tau se uita la meciurile Euro 2016

Astazi incepe Euro 2016 si iubitul tau a inceput deja pregatirile pentru a vedea meciurile impreuna cu prietenii? Daca nu iti place fotbalul, nu inseamna ca tu trebuie sa stai degeaba. Avem pentru tine cateva sugestii de activitati pe care le poti avea in acest timp.

Maraton de filme
Aduna cateva prietene si alegeti impreuna filmele pe care voiati de mult sa le vedeti si nu ati avut ocazia. Daca iubitul tau alege intotdeauna filme de actiune, acum este prilejul perfect sa vezi si filmele acelea romantice care lui nu ii plac. Daca vrei, totusi, sa adaugi un pic de adrenalina maratonului de filme opteaza pentru cateva filme horror.

Sesiune de shopping
Iti aduci aminte de rochia aceea pentru care ti-ai promis ca te vei intoarce sa o cumperi? Acum este momentul perfect. Suna-ti cea mai buna prietena si mergeti impreuna la o sesiune de shopping. Astfel, te vei alege cu cateva tinute noi, dar si cu timp de calitate petrecut cu prietena ta. Dupa shopping-ul obositor relaxati-va cu o cafea si cateva povesti interesante.

Mergi la sala
Daca in ultimul timp ai cazut prada lenevirii alaturi de iubitul tau pe canapea in detrimentul mersului la sala, acum este momentul sa recuperezi. Inscrie-te la o ora de pilates sau fusion yoga si te vei simti cu siguranta mai bine si mai fresh.

Seara fetelor
Nu putea sa lipseasca de pe aceasta lista seara fetelor in oras. Aduna-ti prietenele, alegeti un loc nou pe care voiati sa-l incercati sau pur si simplu mergeti in locul preferat. Aduceti cu voi chef de dans, glume si zambete si seara va fi una reusita si distractiva.

Citeste o carte
Ai inceput o carte si nu ai avut timp sa o termini? Poti citi neintrerupta cat timp iubitul tau se uita la meciurile Euro 2016.  Este o activitate placuta si relaxanta si trebuie sa recunosti ca esti curioasa sa aflii ce se intampla mai departe in acel roman pe care l-ai inceput.

Asadar, daca nu esti microbista nu inseamna ca te vei plictisi pe perioada Campionatului European de Fotbal 2016.  Este ocazia perfecta sa petreci timp cu prietenii, sa vezi filmele preferate si sa mergi la shopping cu fetele. In acest fel, Euro 2016 va fi un eveniment care nu il va bucura doar pe iubitul tau, ci si pe tine.

Articole asemanatoare
Cupluri celebre de la Euro 2016
Euro 2016 si orasele romantismului
Top 7 fotbalisti tatuati de la Euro 2016
Top 10 cei mai sexy jucatori de la Euro 2016

Comenteaza acest articol

Ce sa faci in timp ce iubitul tau se uita la meciurile Euro 2016

by realitatea   1 min
0