Home > Slider > Vedeta serialului „Game of Thrones”, însărcinată cu primul copil

Vedeta serialului „Game of Thrones”, însărcinată cu primul copil

game of thrones

După ce și-a anunțat fanii că se căsătorește, Sophie Turner sau Sansa Stark, din Game of Thrones, a aruncat bomba: este însărcinată cu primul copil. Actrița de 22 de ani este logodită cu îndrăgitul cântăreţ şi actor american Joe Jonas (28 de ani), fost membru al trupei Jonas Brothers, din octombrie anul trecut. Deci nu ne miră deloc faptul că cei doi vor deveni părinți în curând. Cel puțin așa susține presa de peste Ocean.

Pentru că în trecut au mai apărut astfel de zvonuri, potrivit cărora vedeta celui mai de succes serial, Game of Thrones, difuzat de HBO, ar fi însărcinată.

Totuși, există voci care susțin că anumite indicii privind o sarcină au apărut recent, când cei doi logodnici au luat cina la restaurant. După cum scriu ziarele, Sophie Turner – care în trecut a fost fotografiată de multe ori beată – nu consuma alcool și avea un aspect livid. E posibil să sufere deja de grețuri, scrie Page Six.

În plus, jurnaliștii au remarcat că Sophie Turner apare doar în ținute lejere, costume mai mare sau rochițe vaporoase, ceea ce ne face să credem că domnița Casei Stark va deveni mămică pentru prima oară anul viitor.

Sophie Turner şi Joe Jonas s-au afişat pentru prima dată împreună în noiembrie 2016, când au fost văzuţi la un concert al trupei Kings Of Leon, în Olanda. Joe Jonas a mai avut relaţii cu numeroase celebrităţi de la Hollywood, printre care Demi Lovato, Taylor Swift, Gigi Hadid şi Asgley Greene. Joe Jonas a devenit cunoscut ca membru al trupei pop-rock Jonas Brothers, alături de fraţii lui ,Kevin şi Nick, în perioada 2005-2013. Din 2015, Joe Jonas este vocalistul trupei de dance-rock DNCE.

Articole asemanatoare
sophie turner
Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, va deveni mămică
Game of Thrones
Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee
The Wheel of Time
The Wheel of Time, replica celor de la Amazon la popularul Game of Thrones
game of thrones
O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul

Comenteaza acest articol

Vedeta serialului „Game of Thrones”, însărcinată cu primul copil

by Andreea Damian   1 min
0