Tabu
Image default
Slider

Studiile arată că valoarea inelului de logodnă poate determina cât va dura mariajul

Se spune că logodna și ziua nunții spune multe despre cuplurile care spun un mare „DA” în fața ofițerului stării civile. Iar un studiu privind căsătoriile arată că suma pe care un bărbat o cheltuiește pe un inel de logodnă determină cât va dura de fapt căsnicia lui. Cât adevăr și câtă minciună se află în această afirmație aflăm în rândurile de mai jos.

Reclamele privind organizarea nunții alimentează zvonurile conform cărora o ceremonie și petrecere grandioase dar și un inel scump sunt garanția că mariajul a doi tineri va dura până la adânci bătrâneți. Dar vin americani care demontează acest mit și susțin că „bărbații care au cheltuit între 2.000 și 4.000 de dolari pe un inel de logodnă au avut o rată mai mare a divorțului spre deosebire de cei care au cheltuit pe o asemenea bijuterie între 500 și 2.000 de dolari”. Aceasta este concluzia la care au ajuns o echipă de studenți care au realizat un sondaj de opinie pe 2.000 de femei și bărbați căsătoriți. Și totuși, numărul divorțurilor este la fel de mare dacă pe inelul de logodnă s-a cheltuit sub 500 de dolari, se mai arată în rezultatele sondajului.

Cumpărarea unui inel cu diamant scump și cheltuirea unei sume exorbitante pe o nuntă extravagantă nu vă va garanta că veți rămâne împreună pentru totdeauna. Dar dacă nu vă aruncați la asemenea cheltuieli, este posibil ca doamna să se supere. Dar de ce? Cercetările arată că două persoane care sunt pe punctul de a se căsători se concentrează mai puțin asupra formării unei legături emoționale, ci mai degrabă sărbătoresc începutul altei uniuni.

De multe ori ar fi bine să lăsăm basmele din copilărie și să trăim cu picioarele pe pământ. Este posibil ca după o nuntă grandioasă să fim de fapt dezamăgiți de partener sau parteneră. Toate lucrurile materiale sunt trecătoare și ceea ce contează sunt sentimentele pe care le poartă unul altuia. Lucrurile materiale doar împiedică judecata și distrage atenția de la adevăratul sens al căsătoriei și motivele care au adus îmreună un bărbat și o femeie.

O relație construită din dragoste și respect, mai degrabă decât pe un stil de viață generos, nu doar că va dura mult, dar este posibil să se dezvolte un parteneriat frumos.

ARTICOLE SIMILARE

Această vitamină te ajută să slăbești și să obții un abdomen plat

Andreea Damian

Spotify a lansat playlistul care să aline animalele rămase singure acasă

Andreea Damian

Aranjarea sprâncenelor | Noua tendință care fascinează femeile

Andreea Damian

Super Bowl 2021 | Spectacol electrizant cu Weeknd

Andreea Damian

Veneția: Angelina Jolie promovează puternic filmul afgan „Hava, Maryam, Ayesha”

realitatea

Little Miss Period abordează tabuurile menstruației din Japonia cu un pumn direct în stomac ignoranțilro

realitatea

Scrie un comentariu