Tabu
PEOPLE Slider

Drama prin care trece Shania Twain. Diagnosticul îi afectează cariera

shania twain

Shania Twain trece printr-o perioadă dramatică din viața ei. După ce a suferit din cauza divorțului de Mutt Lange, cu care are un fiu de 15 ani, artista de 52 de ani, se luptă cu urmările bolii Lyme. Aceasta a recunoscut în mai multe rânduri că s-a temut că nu va mai cânta după ce a primit cruntul diagnostic.

„Este o boală care te slăbeşte mult, foarte degenerativă. Am avut noroc că nu mi-a afectat corzile vocale. Mi-am pierdut vocea timp de mai mulţi ani, aşa că nu am putut vorbi şi nu am putut ţipa. Nu putea ţipa la căţelul meu sau la fiul meu. Simţeam că nu voi mai face vreun alt album. A fost devastator. Am suferit mult. M-a pus la pământ şi a trebuit să mă lupt cu asta în fiecare zi”, mărturisea Shania Twain într-un interviu.

Îndrăgita cântăreață este convinsă să boala i-a afectat viața. Privind în urmă, până la momentul aflării diagnosticului, Shania și-a permit să catalogheze boala drept „un lucru diabolic silențios”, scrie E! News.

Când a dezvăluit că suferă de boala Lyme, în iulie 2017, Shania Twain a povestit că a suferit enorm după ce în 2011 a fost diagnosticatp cu disphonie spasmodică, o afecțiune a laringelui care a lăsat-o incapabilă să cânte sau chiar să vorbească și care a forțat-o să facă logopedie. Din fericire, rezultatele terapiei sunt satisfăcătoare, iar Shania Twain și-a asigurat că va reveni curând pe scenă.

Luna viitoare va începe turneul de promovare al celui mai recent album al său, „Now”, care a debutat pe locul 1 în topul Billboard Hot 200 de săptămâna trecută. Aceasta a explicat că boala, care riscă să îi deterioreze nervii laringelui, îi afectează turneul musical. Dar artista e optimist. Primul concert e programat pentru 3 mai și va avea loc la Tacoma, Washington.

Cântăreaţa canadiană a devenit extrem de cunoscută pe plan internaţional la mijlocul anilor 1990, prin intermediul unor cântece cu mare priză la public, precum „You’re Still the One”, „Man! I Feel Like a Woman!”, „Don’t Be Stupid (You Know I Love You)” şi „That Don’t Impress Me Much”.

Shania Twain a vândut peste 75 de milioane de albume pe plan mondial şi a devenit cântăreaţa cu cele mai multe discuri vândute din istoria muzicii country, dar a dispărut de pe scena muzicală din 2004 până în 2009 din cauza unor probleme din viaţa personală şi a unei „inerţii creative”.

Ce este boala Lyme?

Boala Lyme este o afecțiune infecțioasă care se transmite prin mușcătura capușelor infectate de o bacterie numită Borrelia Burgdorferi. Majoritatea persoanelor care sunt mușcate de căpușe nu contactează boala Lyme. Riscul de a contacta boala de la o căpușă infectată crește pe măsură ce trece mai mult timp de la momentul mușcăturii.

 

ARTICOLE SIMILARE

Așa se ferește un topmodel de coronavirus!

Andreea Damian

Cele mai bune filme pe care le poti vedea la TV saptamana aceasta (22-27 Septembrie)

realitatea

De ce a ajuns Lucian Mândruță la spital

Tabu Tabu

Oamenii care refuză să poarte mască sunt „cel mai probabil sociopați”

Tabu Tabu

Ce vedete au declarat ca NU vor tatuaje?

realitatea

Cleopatra Stratan vrea doar un singur bărbat în viața ei

Tabu Tabu

1 comentariu

Scrie un comentariu