Tabu
PEOPLE Slider

Smiley se pregătește să joace într-un nou film

smiley

În ultimele zile tot mai multe semne ne duc cu gândul la o nouă colaborare de acest fel. Astfel că după ziua lui de naștere Andrei Tiberiu Maria sau Smiley așa cum este cunoscut în lumea nuzicii și a televiziunii apare în imagini alături de unul dintre cei mai tari regizori ai momentului.
După ce și-a petrecut ziua de naștere alături de cei dragi, s-ar părea că Smiley a rămas la munte. Însă nu pentru a se relaxa ci pentru a lucra, căci apare în multe imagni alături de regizorul momentului, cunoscutul și talentatul Iura Luncașu care a colaborat la o mulțime de producții de succes, de la seriale precum “Profu” sau “În Familie” la telenovele că “Inima de țigan” sau “Pariu cu viața” sau filme ca

iura luncasu si smiley
iura luncasu si smiley

“Ghinionistul” sau “Faci sau taci”. Se știe că și Smiley are experiență și nu numai că prezentator de televiziune căci a jucat în seriale precum “Cu un pas înainte” sau “Triplusec”, dar a avut și apariții în filme de comedie precum “Nașa” sau “Selfie”. Și dacă a primit un nou rol într-un nou proiect de-al lui Iura Luncașu, rămâne să vedem. Poate este vorba de un nou videoclip, căci după cum știm acesta a făcut și astfel de opere de artă lucrând cu multe vedete printre care și Horia Brenciu. Însă rămâne să vedem, căci cu ei este și prietenul Speak așa că mai trebuie să avem puțină răbdare.

ARTICOLE SIMILARE

Ce conteaza in angajarea de juniori – specializarea studiilor sau programele de internship?

realitatea

Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Andreea Damian

Un video viral dezvăluie modul bizar în care poți face doza de suc să devină transparentă

Andreea Damian

8 Martie, ziua în care femeile nu primeau flori şi se luptau pentru nişte drepturi elementare

Andreea Damian

Interviu Robin and the Backstabbers

realitatea

Torsul pisicii are efecte terapeutice. INFOGRAFIC fascinant care îți dă motive să-ți iei una

Andreea Damian

Scrie un comentariu