Tabu
PEOPLE Slider

Anne Hathaway a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil

Anne Hathaway

Anne Hathaway a anunţat pe Instagram că este însărcinată cu al doilea său copil, potrivit CNN. Lângă o fotografie a sa, în care se vede că sarcina este destul de înaintată, actriţa americană a scris mesajul „Nu este pentru un film”.

Cu această ocazie, Anne și-a arătat sprijinul pentru femeile care se luptă cu infertilitatea. „Lăsând orice glumă la o parte, pentru toată lumea care trece prin iadul infertilității și concepereii, vă rog să înțelegeți că nu a fost un drum ușor la niciuna din sarcinile mele. Vă trimit dragoste bonus”, a mai scris vedeta de 36 de ani.

Anne Hathaway și soțul ei, actorul şi producătorul de film Adam Shulman, cu care este căsătorită din 2012, mai au un fiu, Jonathan, născut în 2016.

După ce a născut prima oară, actrița laureată cu un premiu Oscar a vorbit despre presiunea de a reveni la formele dinainte de sarcină. „Iubește ce ți-a fost dat”, a spus ea la o fotografie a blugilor ei. „Nu este nicio rușine să te îngrași în timpul sarcinii (sau vreodată). Nu este rușinos dacă durează mai mut decât crezi până dai jos kilogramele în plus. (…) Corpul se schimbă. Crește. Slăbește. Este vorba numai despre dragoste”.

Anne Hathaway este momentan prinsă într-un proiect cinematografic. Este vorba despre un remake al filmului „The Witches” din 1990, bazat pe romanul lui Roald Dahl.

 

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată femeia care l-a zăpăcit pe Leonardo DiCaprio. Imaginile cu ea au aprins Internetul

Andreea Damian

Leonardo DiCaprio, obligat să returneze trofeul Oscar

Andreea Damian

De ce săpunul, apa și dezinfectantul sunt cei mai mari dușmani ai coronavirusului

Andreea Damian

Roxen, reprezentata României la Eurovision, bătută si umilită de iubit

Tabu Tabu

Kacey Musgraves: „Femeile produc muzică mai bună decât bărbații”

Andreea Damian

Meghan Markle, însărcinată cu gemeni. Toate detaliile despre sarcina Ducesei

Andreea Damian

Scrie un comentariu