Home > Slider > Anne Hathaway a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil

Anne Hathaway a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil

Anne Hathaway

Anne Hathaway a anunţat pe Instagram că este însărcinată cu al doilea său copil, potrivit CNN. Lângă o fotografie a sa, în care se vede că sarcina este destul de înaintată, actriţa americană a scris mesajul „Nu este pentru un film”.

Cu această ocazie, Anne și-a arătat sprijinul pentru femeile care se luptă cu infertilitatea. „Lăsând orice glumă la o parte, pentru toată lumea care trece prin iadul infertilității și concepereii, vă rog să înțelegeți că nu a fost un drum ușor la niciuna din sarcinile mele. Vă trimit dragoste bonus”, a mai scris vedeta de 36 de ani.

Anne Hathaway și soțul ei, actorul şi producătorul de film Adam Shulman, cu care este căsătorită din 2012, mai au un fiu, Jonathan, născut în 2016.

După ce a născut prima oară, actrița laureată cu un premiu Oscar a vorbit despre presiunea de a reveni la formele dinainte de sarcină. „Iubește ce ți-a fost dat”, a spus ea la o fotografie a blugilor ei. „Nu este nicio rușine să te îngrași în timpul sarcinii (sau vreodată). Nu este rușinos dacă durează mai mut decât crezi până dai jos kilogramele în plus. (…) Corpul se schimbă. Crește. Slăbește. Este vorba numai despre dragoste”.

Anne Hathaway este momentan prinsă într-un proiect cinematografic. Este vorba despre un remake al filmului „The Witches” din 1990, bazat pe romanul lui Roald Dahl.

 

Articole asemanatoare
Anne Hathaway
Anne Hathaway și Rebel Wilson sunt două escroace seducătoare într-o comedie spumoasă – The Hustle
Anne Hathaway
Anne Hathaway se lasă de băut pentru următorii 18 ani
Vedete de Halloween
Celebritati cu parul scurt

Comenteaza acest articol

Anne Hathaway a anunţat că este însărcinată cu al doilea copil

by Andreea Damian   1 min
0